Lebis6 Kazıyan var mı piyasaya girmiş diyorlar çok net bilmiyorum bi süredir kazıyorum ama bilen biri varsa aydınlatabilir mi 🫠
TugceOrak Lebis6 eşim kazıyordu benim de. Yanlış bilmiyorsam 2 dolardan çıkmış 😀Hayallerimiz Ege denizine döküldü 😀
Hulo2105 Lebis6 ayyy annemle teyzem yıllardır kazır daha ilk çıktığında başladılar hatta bir ara bende kazıyordum bıraktım bundan bi halt olmaz diye. Annem alarm kurup kazıyor. Şu an tl ye çevirdiğimizde 1 milyon 800 bin tl si falan var😂
teachervera Lebis6 Eşimde kazıyor önceden hep yapmış bırakmış dün tekrar başladı 10 binim var dedi ben bilmiyorum nedir
Lebis6 Liddle_mom olumlu düşünelim olumlu olsun lütfen kazımaya devamm 😂🥳 taş atıpta kolumuz mu yoruluyor sanki 😌
Lebis6 Hulo2105 ooo siz vurgun ya 😂😂inşallah piyasaya düşmüştür 🫠 bu konuda çok bilgili biri bizi aydınlatabilir mi 😂😂
Lebis6 _umudumvar_01_ bitcoin gibi bişey pi ismi borsa böyleindirip kazım yapıyorsun birikiyor azcık azcık sanırım 2 dolardan artık piyasaya girmiş diyorlar çok çok bilgim yok kazıyordum bende
Kubraekin Yıllardır ite kaka düzensiz olarak kasıyorum 😂 900 küsür pi var ama yanlışlıkla 2027 ye kadar kilitledim hesabı ve düzeltemiyorum bi bitcoin kadar olmasa da baya bi yükseleceğini düşünüyorum ben
Lebis6 Kubraekin evet yükselecek diyorlar ya piyasaya girmiş olması bile beni heyecanlandırdı 😅🥳bende öyle düzensiz kazıyorum bi ara bırakmıştım 🫠 keşke bırakmasaydım diyorum şimdi bende 600 küsürlerdeyim kitlemekte güzel diye biliyorum ya benimkide kitli 3 yıl 💆🏻♀️ hadi inşallah güzel şeyler olur 🥳
Lebis6 teachervera biyerlerden duymuşuz kazımaya başlamışız ama çok net bilen yok sanırım buralarda da ya 🫠 inşallah iş görür de kullanabiliriz diyelim 😅