Fatmanurr94 Arkadaslar malesefki korkularim yanit verdi, bugün beta icin doktorum kan vermemi söyledi ve verdigimde 2 günde hic artmamis ve 168 den 160a düsmüs. Evde kimyasal gebelik geciren arkadaslar, Evdemi beklediniz adetinizin gelmesini? Nasil bir yol izlemlemeliyim? Tesekkür ederim cevaplar icin🌸💕
dygsss Fatmanurr94 bi kez geçirdim lekelenmem vardı sonra birden kanamam başladı betam düşmeye başladı zaten yavaş yavaş bide parça geldi bende sanırım keseydi. Adet ağrısı gibi ağrım oldu belim çok ağrıdı parça çıkınca ağrım geçti rahatladım evde bekleyeceksiniz başka bi yolu yok dinlenin yatın sıcak tutun kendinizi bol vitamin alın sonrasında bende kist oluşmuş hamileyim şuanda
GEBES3 Fatmanurr94 evet canım kimyasal geçirdim ekimde değer sıfırlanınca kanama başlıyor zaten ama korkulacak bir şey değil çoğu kadın kimyasal geçirdiğini bile farketmiyor o yüzden hiç korkma hiç stres yapma Allah tez vakitte sağlıklı nasip etsin
risra2580 Merhaba, 2 kez kimyasal geçirdim benim beta artışım 2. Kimyasalda kanamanın ilk günü bile artmıştı sonrasında şiddetlenince düştü yavaş yavaş. 2 gün sonra tekrar gidip kan vermeniz gerekecek düşüşler artacaktır sıfırı bulunca da başlayabilir yarın da o hiç belli olmuyor. İlk kimyasalım da düşüşten 3 gün sonra başlamıştı. Yani betanım düşmeye başladığı 2. gün sonra bide 1 hafta sonra kan vermemi söylemişti doktorum.
saturn0908 Bende 1 kez geçirdim değerim 34 e düşmüştü ertesi gün kanama başladı normal adet dönemim kadar sürdü sadece ilk iki gün biraz ağrılıydı o kadar kanama bitince değerlerim sıfırlanmıştı doktora gitmedim bile sadece bir tanıdık akrabam vardı ona sordum 🌸 iki ay sonra şimdi tekrar hamileyim sakın kafaya takma canını sıkma inşallah hayırlı haberler alırsın
Fatmanurr94 Cevaplariniz icin cok Tesekkür ederim kizlar, Rabbim hepimize saglikli sihhatli hamilelik nasip etsin Insallah❤️ Tekrar hamile olan arkadaslar, Rabbim kucaginiza almak nasip etsin. Bende bekleyim, Rabbim ne eylerse güzel eyler. Nasipten öte yol yok…