Minervabunny miavgunlugu ya benim aynı hastanede birkaç ay önce yaptırdığım sonuç direkt <0 diye çıkmıştı değer bile yoktu hakikaten kafam karıştı bir
Minervabunny Sevval_uyar_55 inşallah canım yani batı beklerim artık kafam karıştı sadece kafamın karışıklığı gitsin diye yapmıştım daha çok karıştı ahshsh
Minervabunny Annekuzusu06666 ay maşallah ama benim 4 gün var işte🫠 inşallah yükselir bakalım neler olacak çok bir şey bekleyemiyorum artık batı beklemece💞 teşekkür ederim 💞
Minervabunny Cimcime30 bakalım canım ya ne garip bir değer ilk kez görüyorum nasipte ne varsa artık batı beklemece bir daha gizliden gelemem muhtemelen😅
Minervabunny Meridaily canım ben de ilk kez gördüm inan kendim de zamanında kan verip negatif gören biri olarak ama yapacak bir şey yok nasip artık🫠💞
Meridaily Minervabunny bence yükselecek valla içime öyle doğuyor🥹 bakalım bekleyelim adet gününü kuzum sen yine dıkkat et kendıne ağır iş yapma
Beyzadrs Minervabunny ya bana öyle geliyor ki yakında pozitifi göreceksiniz. İyi düşünelim iyi olsun 777 manifest :) 🌺
_Nazendeem Minervabunny Bence yükselicek daha 4 gün var rabbime teslim olalim inşallah saglılıklı affıyetlı şekılde olsun biraz daha bekleyın gününüz geçsın öyle yine test yapın
Minervabunny _Nazendeem tabii zaten ne zaman sağlıkla gelecekse bebis o zaman gelsin inşallah en önemlisi bu🌸💞 İnşallah çok çok teşekkür ederim bakalım cuma günü eğer regl vs bir şey gelmemiş olursa yine bir kan veririm inşallahh💞🌸
Minervabunny Meridaily yaa canım benim hadi bakalım inşallahhh💞 yük taşıma konusuna yapacak bir şey yok ya varsa güçlü bir bebis olur artık napalım😅🥰 cuma ya da ctesi bat cuma belki sabahtan fırsat bulursam yine veririm kan💞
Meridaily Minervabunny aynı gün ikimizin de batı. Hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşallah canım😍🤲🏻
superstar_00 Minervabunny Evet ben görebiliyorum 5 tane test yaptım bundan daha koyusu ama sonuç negatif.
Minervabunny superstar_00 3.2yi göstermiş olabilir vallahi normalde sıfırın altında oluyordu benim hep ve bembeyaz negatifti hani şimdi güvenilir değil diyemem geçen ay hep tam negatif vermişti bu ay da zaten düne dek hep negatifti🌸