Ceriko Minervabunny ah canım benımm okadar cok sevındım ki sana anlatamam demiştim ama 😍 rabbim hayırla sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin insallah beraber doguma gidicez🤣
Minervabunny Ceriko ahahahhs inşallah canım benim dua et bana olur mu inan hiç inanmıyorum testleri eşime hiç söylemedim direkt hastaneye bıraktı beni işi vardı öyle kan vermek istiyorum bakalım bu ay var mı dedim sadece ama hiç umudum yok ki
Girlmama Minervabunny bu bozuk bence kapalı test atmışsın o pozitif gibi bence erken ondan testte tam belirginleşmiyor kanda hemen çıkar
Minervabunny miavgunlugu canım yine karavana çıkacak gibi geliyor ahshd ben dua ettim sana ama hamile değilim gibi o yüzden tutma oranını kestiremiyorum ahhshd
miavgunlugu Minervabunny inşaallah vardır ben test yaptım az önce de hala aynı silik tonda belirginleşme göremedim açıkçası ama inşaallah vardır diye bir kaç gün sonra tekrarlayacağım umudumu kesmeyeceğim hayırlısı canım 😂🌸 inşaallah vardır🌷
Nurellaaaaaaa1212 Minervabunny koyulaşmış çizgi yani kan sonucu mu yanlıs anlamadım ki 😂 inşallah hamilesindir ama bu bebe şimdiden böyleyse sana çektirir ben söyliyim 🥴
Minervabunny Nurellaaaaaaa1212 ahahsjdjd kuzu ya hep bozuk testler denk geldi ya döllenme anını falan yakaladım ahahhs
Minervabunny miavgunlugu aniden çok koyulaşmaz bence ya benimkiler nasıl çıktı testlerde ben yine anlamadım var ya 3tü hani bu değere göre daha idrarda yine çıkmaması lazım sanki