ElifBera Arkadaşlar herkese merhaba resmen doğuramamak dert oldu bana..😪 Kızım erken gelmek istedi engellendi şimdi de gelmek istemiyor.. Haftaya kadar son artık olmazsa sezaryan olacağız sanırım.. sağlıklı olsun Benin için önemli olan o 🤲🏼 Yani nasıl doğuracağız böyle 😂 bel ağrısı kasılmam şiddetli var ama sancım açılmam yok🤭
Yusufemirinannesii ElifBera valla bende 39+1 oldum ne gelen var ne giden ne bir belirti valla stres oldum iyice🤦♀️
MomBush ElifBera cnm inş sağlıkla hayırlı zamanda kavuşursun bebeğine🙏 Biz de 39+4 teyiz pazartesiye kadar gelmezse eğer ptesi suni sancı vercm dedi dr. Rahim ağzı incelmiş ama açılma yok... sen direk sezeryan mı olcan?
ElifBera MomBush benimkinde maalesef incelme yok.. çatım darmış açılmam hiç yok sancım da gelmiyor suni deneyecekler Çarşamba günü😪 gelmezse sezaryan dedi doktorum
MomBush ElifBera ee çatın darsa nasıl deneyecekler normal doğumu bilemedm🤔 hayırlısı olsn cnm sağlıkla kavuşun inş
ElifBera worin Evet canım yerinde valla 🤷♀️😍 Bırakmadınız geleyim bende şimdi gelmiyorum diyor resmen
Gamzeemrmrt Dogururaun canım keyfını cıkart 😂ben ılk gebelıgımı 41.2 yapmiştım gelmek bılmedı oglum ozamn olur zaten sunı sancı verırler baktı olmadı sonra sez yaparlar bence