Busehabib size bişey soracam daha önce 2 gebelik yasadım hiç başıma gelmedi 2 haftalık gebelikte yerleşme kanaması yasayan oldu mu belde karında agrı hafif koyu renkte kan
ppmerlina Gebeliklerin çoğunda yerleşme kanaması oluyormuş ama vücuttan vücuda fark var bazı kadınlarda o kanama olmuyormuş. Korkma 🙏🏼
Busehabib gittim hastaneye nasıl bi doktora denk geldiysem oralı bile olmadı ultrasona bile almadan kan almadan eve gönderdi tşk ederim yinede
Selin-trkn2 Kızlar merhaba 5 haftalık gebelikte açık kırmızı renk kanama ne oluyor sabaha randavu aldım ama içim hiç rahat değil progestan kullanıyorum 3 gündür
Busehabib Nurellaaaaaaa1212 2 günlük gecikme oldu hatta dün hastaneye giderken hafif motor kazası geçirdim hastanede öyle ögrendim
Busehabib serapali3435 tşk ederim sagol cnm bilgilendirdigin için 2 cocugumda gebeliği gec öğrendim ama bu erken olunca insan tuhaf oluyor
Nurellaaaaaaa1212 Busehabib ayyy Allah korumus canım benim dikkat. Dedikleri gibi yerleşme de olabilir ama her ihtimale karsı sen yine de bi doktora görün
Busehabib Nurellaaaaaaa1212 sagol cnm allah razı olsun çarşamba aldım randevu artık hakkımızda hayırlısı neyse o olsun