Ceydaaas1 babyandmomy__ bende bunun beyazını istyrm ama park yatak aldım birde yatak odama yanımıza kurcagim bu onun için hoş durmaz sanırım ama odasına kursaydim yapardim
Glhayat_54 babyandmomy__ tül modeli geçişleri falan güzel sadece yoğun olarak kullanmayın tülü yoksa hoş bi modeli var..
Glhayat_54 @"babyandmomy__ şimdi bendede bi fikir oluştu ama olurmu bilemedim sorum şu bu tül modeli tavanamı sabitleniyo beşik üstü içinmi ?? benimde sepet beşiğim var ama ona olurmu bu model bilemedim 
babyandmomy__ Glhayat_54 benim de beşiğim bu şekilde attığım Cibinlik tavana asılıyor aynı amaçla kullanılıyor aslında
seyma0661 babyandmomy__ bence çok güzel bende heves etmiştim ama pahalı diye yanaşmadım 😂 renk olarak ekru veya beyaz bakın ama
babyandmomy__ seyma0661 evet fiyat olarak biraz fazla ama heves ettim bir kere bir de yenidoğan çekimini evde yapacağım inşallah hastanede uğraşamam diye😂 o yüzden dekor olarak da güzel durur
Glhayat_54 seyma0661 benim sepet beşiğim 8 senelik ilk oğluşuma cok heves ederek aldığım beşikti😂🙈 şimdi ikinci için hazırlıklar başladı. Şimdi böyle posta atılan tülleri görünce değişesim geldi ama benim beşiğe olmaz gibi sanki ya 🤔
babyandmomy__ seyma0661 evet park beşiğimde bundan var tavana asılanı diğer beşiğim için düşündüm ama bu park beşiği daha çok kullanırız galiba
Glhayat_54 babyandmomy__ tavana asılıyorsa ozaman düşüncem iptal cünkü benim beşik sabit bi odada kalmıcak, beşiği başka odalarada taşıma durumum olabilir. Tül modeli güzel ama tavana sabit olması hayallerimi yıktı 😁🙈 Bilgilendirdiğiniz için bende tesekkür ederim 💕
babyandmomy__ Elif_su4 teşekkür ederim karar verdim alacağım sizlerin de fikirleriyle sadece kızların yorumlarına dayanarak daha az yoğun tüllü olan daha iyi gibi
sadbut babyandmomy__ temizlemesi çok zor inanılmaz toz oluyor diye bir duyum aldım ama kullanan varsa yorum yapabilir mi ben de almayı düşünüyorum ama açıkçası korkuttu biraz
babyandmomy__ sadbut evet bunu bende okudum birkaç yerde düzenli süpürürsem sorun olur mu ki yine de bir de yoğun tül olan daha çok toz olur vazgeçtim zaten ondan da daha az yoğunlukta olanı alacağım