Busebicerr Merhaba kızlar 26 haftalık gebeyim 2 gün önce lekelenme şikayeti ile acile gittim lekelenme sebebini bulamadılar sizce neyden kaynaklı olabilir aynı durumu yaşayan var mı
cilekkannesi Busebicerr bendede oldu çok yorulmuştum ve araba yolculuğuna çıkmıştım.hafif pembe lekelenmem oldu ertesi gün .Doktoruma sordum.Dinlen geçmezse haber ver dedi.O gün full yattım tekrarı olmadı.
cylnmy Busebicerr demir ilacı kullanıyorsanız ve bazen tam temizleyemiyorsak wcden sonra iç çamaşırında siyahımsı lekeler yapıyor. Belki onlardan biridir
Busebicerr esrasavas Doktorumuzu aradık bakamayacağını söyledi şehir hastanesine gönderdi bizi acil ameliyatı varmış mış mış 🤷♀️ özel takipliyim doktor değişikliğinde bulundum yarın randevum ama şehir hastenesindekiler de bebeğin sağlıklı bir sorun olmadığını söylediler
Busebicerr cilekkannesi Bende de tekrarı olmadı çok şükür ama o korku yetti tabi ki Allah tekrar yaşatmasın 🥹
gamzeyavuz3452 Yalnız olmadığımı bilmek rahatlattı Bende de oldu çünkü İnsan tedirgin oluyor Ne yapacağını bilemiyor