Gamzeeakt Meryemm46 Umudunuzu yitirmeyin yalnız Allah tan dileyin Rabbim kalbinizde çiçekler açtırsın dileyen herkese nasip etsin inşallah ne mucizeler var neler var hayatta
momkrm19 Meryemm46 tabiki çok erken. Benim 6 gün kala bile erken gebelik testiyle çıkmadı, 1 gün kala pozitif gördüm ertesi gün kan verdiğimde ise daha 100 lerdeydi yani yeniydi
Mrvekvncmrve Meryemm46 benimde aynı öyleydi 2 sene hiç sorun yok ne eşimde ne bende. Sürekli denemekten kafamı ona vermekten bıkmıştım ama hiç vazgecmedim ve oldu çok şükür Allah zamanını biliyor o yüzden içini ferah tut üzülmemeye çalış.
Mervesp Meryemm46 kuzum daha yeni yumurtlamadan cıkmışssındır bi de hamilelik belirtisi hemen olmaz diye düşünüyorum bende kaç kez gittim hep regl oldum bu sefer benimde 13 gün var haberleşelim
Minervabunny Meryemm46 benim de 4 gün var çatlamadan sonra muhtemelen 10.gün emin değilim ama 3.2 çıktı :(
Kikiriki Meryemm46 Meryemm46 belki yeniden yumurtluyor olabilirsiniz bu arada kasık ağrınız vs varsa beni. Hamile kalacağım ay yumurtlama günümde çok şiddetli kaskk ağrım olmuştu
Selinselinselin Meryemm46 dün fln olmalı yumurtlama yani olsada tutunma bthcg cıkması imkansız hadi diyelim tuttu daha rahime gidip yerleşecek ki bthcg hormonu yukselsin imkansız yani 12 gün önceden