Sevolino NNour ben daha küçük haftalarda çok apır atlattım 2 hafta boyunca ilaç kullanmayım diye çektim perişan oldum en sonun da serum taktılar 2 güne toparladım eğer ağırsan hastaneye git bence bebeğe zararlı hiçbir şey yapılmıyor zaten
sbnmcan_ NNour eğer ateşiniz yoksa bebeğe bir zararı olmuyor. Yüksek ateş bebeğe zararlı. Bir de kan verip enfeksiyon değerinize baktırmakta fayda var. Onun dışında malesef yapacak bir şey yok. Limon bal sıcak su ile iyileşmeyi bekleyin 😔 geçmiş olsun
Serenityyy1 Anne grip olduğunda bebek hissetmezmiş korkma. Ben 35 haftalığım gripten kafamı kaldıracak halim yok parol atıyorum yapacak bir sey yok maalesef hastanede serum takıyorlar rahatlatıyor biraz
NNour Serenityyy1 yaa Rabbim şifa versin sizede.bnde grip miyim soguk algınlığı mı bılemedim ne yapacağmı da bilemedim.. afedersın ara ara balgam ve burnum tıkanıyor akıyor bunlar var sadece
Serenityyy1 NNour amin inşallah sizede acil şifalar dilerim. Burun tıkanıklığı benim 1 aydır var tuzlu su yapıp sıkıyorum biraz rahatlatıyor
Sevolino NNour eğer ateş yoksa çok rahatsız etmiyosa sizi meyve ve ballı limonlu zencefilli çay yapın kendinize geçer inşallah
NNour sbnmcan_ cok teşekkür ederim…ateşim yok bakıyordm gun boyu ama enfeksiyon için yarın kan verırım insaallah..sagolun🌸
NNour Serenityyy1 amın cümlemıze sizede insallah🌸 evet bnde dun gece denedım hem burun akıntımı kesti hemde burnum tıkanmadı,hamıleler ıcın mucizevi bir şey gerçekten 🙃🙃