Elifimsib Dilek1001ae 10 haftalıkken almıştım ama kalp atışlarını 16. Haftada duymaya başladım haftada bir kere falan kullanıyordum bir dk bile sürmüyordu çok kısa tutup dinleyip çekiyordum. 27 haftalık olduk hareketlerini düzenli hissetmeye başlayalı hiç kullanmadım en son 23. Hafta gibi kullanmıştım. hareketleri biraz az olsa hemen kullansam mı diye aklıma geliyor sonra hareket edince vazgeçiyorum😅
Dilek1001ae Ayshababy bende o sekil yaptim hareket hissetmiyorum henuz ama kalp atisini duymak icin cok guzel
Dilek1001ae mrp2023 bildigim kadariyla 14 den itibaren kullaniyo ama 13 hastalığım bugun aldim dinledim gayet duyuluyo
Liimon Dilek1001ae 10. Haftadan itibaren duyabiliyorsunuz. Bazen ölçmüyor ama duyuluyor her zaman. Jel ya da nemlendirici kullanmanız gerekiyor. Doktora gidince 2-3 hafta idare ediyorum 3-4. Hafta merak etmeye başladığımda kullanıyordum 1-2 kez 😅
Ayshababy Dilek1001ae ben 24 haftalık oldum için tek haraket hissetmedimde ama 15 haftadan beri kullanıyorum zaten 17-18 gibi kalp atışları daha net duyulmaya başlıyor o haftalarda 2-3 günde 1 kez bazı zaman haftada 1 kez dinliyordum
Dilek1001ae Liimon evet benim de bazen olcum olmuyo ama sesi geliyo haftasi kucuk oldugu icin sanirim biraz derinden geliyo
Mavikizkaracocuk Ben 16.haftadan beri kullanıyorum doktorum kesinlikle bir zarari olmadığını gunde 2 defa kullanabilecegimi söyledi bana psikolojik olarak çok iyi geldi artık hareketleri hissediyorum şüphe duyarsam dinliyorum duyup kapatıyorum zaten
Dilek1001ae Mavikizkaracocuk bende psikolojik olarak iyi hissetmiyorum acikcasi bugun aldigim icin 3 kere falan dinledim🙈 zarari yokmus bildigim kadariyla ama tereddüt de kaldim bilgileriniz icin teşekkürler 💐