Mineee5656 Kızlar ikili testim düşük riskli çıktı çok sıkıntı yapıyorum düşük riskli çıkan varmı sizin ?
sednc0 Mineee5656 e zaten iki ihtimal var biri düşük riskli diğeri yüksek riskli %100 sonuc vermeyen testler bunlar
dilaradoyan Mineee5656 iyi bi sonuç bu zaten tarama testi adı üstünde netliği olmayan ve yüzde veren bir test. Düşük risk iyi bir sonuç oluyor
cerengeredeli Mineee5656 anlamadım nolsun istiyordunuz ki yüksek riskli çıkmasını mi. Düşük risk kromozomal rahatsızliklar düşük ihtimalle olabilir demek
Mineee5656 Minnakpopus hayır korkmam gerekiyor mu doktor çünkü bana üçüncü test yaptırdı niye yaptırdı onu anlamadım ben
sednc0 Mineee5656 yönlendirmesinin amacı başka bir şey olmasın düşük risk normal risk olarak kabul ediliyor bu tarz taramalarda
Canselluslu Mry2020 benim 1/800 çıktı şimdiye kadar çok dert etmedim ama şuan doğumda bişey diyecekler diye çok korkuyorum ,ne gelirse rabbimden
Mry2020 Canselluslu 80 olabilir mi doğru baktınız mı çünkü maksimum oran 1/250 bunun altındaysa eğer risk başlıyor mesela benim 1/233 tü düşük riskli demişti doktorum
Ferik Mineee5656 acaba düşük riskli derken bebeğin düşmesi riski gibi biwlt olabilir mi çünkü bende ikili test sonrası perinatıolog takibine geçtim erken doğum olabilir falan dediler
Mry2020 Canselluslu hayır ama renkli ultrasona girdim sorun yok çok şükür benimki yaşımdan ötürüydü diye düşünüyorum