cansulina1405 Kızlar 36+1 haftalığım, bebişte aşırı aşırı derecede hareketlilik var oradan oraya geçiyor aynı haftada aynı durumda olan var mı merak ettim. kolu bacağı karnımdan çıkacak neredeyse😂😂😂
Bahar77777 cansulina1405 oyy maşallah nazar değmesin ne güzel işte sağlıklı olduğunun bir belirtisiymiş çok hareketli olması🥰🥰🥰
Mrvsmt2502 cansulina1405 ilk kızım hareketliydi ama mesela hiç uyandırmazdı beni hareketleri canımı acıtmazdı. İkinci kızım gavura vurur gibi vuruyo canım acıyor uykudayken uyandırıyor sırt üstü yatmamı hiç sevmiyor muayene olurken bile usg aletini tekmeliyor doktor bile şaşırmıştı ben hıçkırdım sanmış ama vurduğu için cihazdan ses geliyordu 😃 üstelik daha 30 haftalık büyüdükçe neler yapacak kimbilir 🤷♀️😃
ayinpariltisi omeryamac aynı durum bende de var nst problarını yerinden oynattı ölçüm yapılamadı probu tutarak baktık geçen hafta😂
Bahar77777 cansulina1405 hareket etmemesindende bırak bacım isterse içerde amuda kalksın ne güzel duygular bunlar az bi zamanınız kalmış tadını çıkarın sende bebişinde😍😍😍
cansulina1405 Mrvsmt2502 bizimkide aynı özellikle akşama doğru koğuş ağası gibi fır dönüyor içerde🤣🤣🤣