C-z-M-d 22+5 olduk güzel annelerimiz. 3 gündür feci bel ağrılarım var. Ayakta duramıyorum. Hiçbir şey yapamıyorum. Var mı benim gibi olan ? Şu iyi gelir diyen. Önceki hamileliğimde son ayda yaşadığım şeyi bu hamileliğimde çok erken yaşamaya başladım.
anneoluyorumm13 C-z-M-d benimde belim bir haftadır çok kötü annem böbrek ağrısı bu dedi haftaya doktoruma randevum var dayanıcam mecbur
Dila_ancu C-z-M-d 23+4 bugün acile gittim bel ağrısı için çok kötü sağ bacağıma vuruyor ağrısı yürüyemiyorum
panikprenses C-z-M-d benimde inanilmaz bel agrim var 19+3teyiz sanki civi batmis gibi uzansam olmuyor ayakta kalsam olmuyor nasil gececek ne zaman gececek 😣
C-z-M-d Nilayy95 geçmiş olsun sizin ki daha kötüymüş. Benim ki sadece ayakta çoşuyor. Uzanırken sıkıntım yok.
C-z-M-d panikprenses sizlerde de baya erken başlamış. Öncekinde benim doğumdan sonra geçmişti fakat son ayda başladığı için bu kadar zorlanmamıştım. Sayılı gün vardı. Şimdi daha çok var 😳
Mrvsmt2502 C-z-M-d magnezyum kullanmak iyi geliyor. Birde elçin demirelin gebelikte bel ağrısı için bi videosu var onu yapın oda iyi geliyor. Kısa yürüyüşler yapın birde
C-z-M-d Mrvsmt2502 o kasılmalara falanda iyi geliyor ama doktoruma danışmadan kullanmak istemedim. O yüzden bekliyorum. Dediğiniz kişiye bakıcam. Teşekkür ederim ☺️
DENIZ_55 C-z-M-d ben o haftalar iyiydim suan ben 32+6 arada olurdu ama bugün çok fena ağrıyor belli sanki sırtımda yukvar yürüyemiyor 🥹🥴zaman geçmiyor sanki 🥴🥴
C-z-M-d DENIZ_55 Sağlıkla alın kucağınıza sizin zamanınız az kalmış. Benimde önceki son haftalarda başlamıştı ama bu sefer erken başladı. Bakalım nasıl olucak.
mavi407 ben de 21+3 benim de bel ağrım çok fazla ama doktorum normal dedi, bir de midemde yangın var sanki, gebeliğin 2. yarısı daha mı zor bilemedim ilk gebeliğim
C-z-M-d mavi407 benim ilk değil ama öncekinde bu haftalarda başlamamıştı.34 den sonra mide yanmalarım bel ağrılarım başlamıştı. Bunda şansa erken başladı.
Mrvsmt2502 C-z-M-d 32. 33. Haftaya kadar kullanabilirsin demişti bana doktorum bende de bel fıtığı var o yüzden söyledim ama danışın tabiki doktorunuza . Rica ederim 🌸
Mrvsmt2502 C-z-M-d 32. 33. Haftaya kadar kullanabilirsin demişti bana doktorum bende de bel fıtığı var o yüzden söyledim ama danışın tabiki doktorunuza . Rica ederim 🌸
DENIZ_55 C-z-M-d Amin inşallah cnm hepimiz sağlıkla alalim.kucagimiza bebislerimizi ama gerçekten çok zor🥴🥴 doktora danış bi senin haftan erken olduğu için ilaç yazabilir benim haftam ilerledi o yüzden normal😊