Ayseee34 Tutar13 yarın olması gerekiyor. Çok üzülüyorum artık eşimde doktora gitmiyor istemiyor belki sorun onda ama ikna olmuyor
Tutar13 Ayseee34 erkekler öyle canım malesef bizde 4 aydır deniyoruz olmuyor bi yumurtlayamadın sende diyor
Ayseee34 Tutar13 bende gitmek istiyorum doktora ama oda eşin test yaptı mı diyecek Yapsaydı en azından onu gösterirdim Sonra bana odaklanırdı ne zaman gitmek gerekir acaba adet bittikten sonra mı
Tutar13 Ayseee34 canım ben gittim 1 sene mi doldurmadıgım icin sadece smear testi aldı yumurtalıklarıma alttan baktı kist varmı galan diye hormon icin gerek yok daha cok yeni deniyorsun dedi.1 seneyi normql kabul ediyorlarğ
Ayseee34 19Kubra03 çok olmadı aslında ama ben erken gerildim galiba nedendir bilmiyorum ama ger ay çok umutlanıyorum 4 aydır bizde deniyoruz ama 29 yaşındayım 30 giricem amh biraz düşük çıktı korkuyorum o yüzden 1.33 çıktı ovülasyon takibi yapıyorum o günleri kaçırmıyorum ama olmaması artık canımı sıkıyor
19Kubra03 Ayseee34 Evet çok olmamış canım. Ben de Mart’ta 30 olacağım, yaşıtmışız ☺️ ben de hemen deneyince oluyor sanırdım, dizilerin etkisi sanırım. Ama öyle olmuyormuş. Biraz takmamak gerekiyor, stres de olumsuz etki ediyor.
Meridaily Ayseee34 canım merak ediyordum naptın dıye yazacaktım tam postuna mesajını gördüm🥺 benim de lekelenme başladı bugün adet olacak gibi de ağrım var. Bu ayda olmadı yine galiba 🥺😔💔
19Kubra03 Ayseee34 Ah canım ya 🙁 geçmiş olsun ne diyelim. Diğer aya inşallah olur 🙏🏻 ama daha erken dediğim gibi, moralini bozma. Ben de 8 ay beklemiştim.
Ayseee34 Meridaily belli olmaz belki tutunma lekesidir inşallah seninki benimde geliyor ama aktif başladı vişne çürüğü renginde hala normalde günüm bugündü ama stres yaptım çok bu ay
Ayseee34 Tutar13 biliyor musun oda yordu beni canım acıyor bazen artık heralde ovülasyon takibi en mantıklısı bide çatlama oluyor diye görüyoruz ama adetin 21. Günü de progesteron baktırmak lazımmış hiç baktırmadım gerçekten yumurtlama oluyor mu diye baktırmak lazımmış
Meridaily Ayseee34 ben adet oldum canım😢 yarın tekrardan doktora gidiyorum 💔 inşallah senin yerleşme kanamasıdır🤲🏻❤️
Meridaily Ayseee34 sürüyormuş evet kuzum ben de çok araştırdım da inşallah adete dönmez ya❤️ test yapacak mısın
Meridaily Ayseee34 evet kuzum bugün aradım da yarına randevu verdi doktor adetin 2. Günü olacak yarın. Yumurta takibi olacak yine. Bir de bende prolaktin ve tsh yüksekti onlar için de tahlil isteyecek sanırım ne durumda diye