Hacer3534 Merhaba haminlar bende adetimin 3 gunu klomen kullandim nisan21 de catlatma ignesi vuruldum bugun 10 gunumdu adetimede daha 4 gun var kan testi yaptim 6.55 cikti sizce hamile miyim yoksa erken mi davrandim
Bahar_12 Ayseaydn6 canm merhaba bende aramızda yeniyim bende 7 gün test yaptım pozitif biri silik çıktı kan testi yaptim 54 cikti 9.gün tekrar yaptım negatif çıktı kan testide 28 cikti aca hamile olabilirmiyim😏😭
Bahar_14 Gul_anne ama diğer hançerinin değeri 9 benimki 13 olabilirmi bide ben 7. Gününden beri 1 gün arayla yapıyorum düşüyo deger
Buskrblt Melek30 merhaba yorumunuzu okudum bende dayanamayıp iğneden sonra 10. Gün yaptırdım 5 çıktı ertesi gün yine baktrdım 4 çıktı doktoruma sordum iğnenin etkisi hemde çok erken baktrmışsın dedi
Susamcik01 Tomurcuk18 Kızlar merhaba benim sağ tüpüm tıkalı doktorum ameliyat önermedi. İlaç kullandım. Ve pco olduğumu öğrendim. 3 yıldır bebek istiyoruz bu arada. Şuan 21 günlük miranova ilacını alıyorum cumartesi bitecek. İlk adetimde doktorum çağırdı gel diye. İğnelere başlayacakmışız. Bunun gibi tedavi olup gebe kalan var mı acaba merak ediyorum. İğneler ne iğnesi ne sürede hamile kaldı vs
Delal36 Ben 1 kasımda catlatma ignesi oldum 5 kasim şidetli kasik ağrısı ile acile gittim hcg 20 ,3cıktı kasımın 9 da tekrar kantesti yaptim 2.2 cıktı adetime 5 gün var sizde değerlerim değişir mi lütfen bana yardmcı olur misniz
Mirarya Delal36 5 kasımda 9 kasımda çok erken iğnenin 12 13 . Gününden önceki testler hep yanıltıcı diye biliyorum ben siz en güzeli 12.gün kan verin ortaya çıkar
Delal36 Mirarya yeni görüştüğüm bir doktor da sizin gibi söyledi pazartesi tekrar kan testi yaptıracam
Mera13 Fatma9438 biliyorum cok uzun bir tarih gecmis bende catlatma inesi vurdum 7.gun kan verdim 11.43 cikti sizce varmi birseyler siz hamile kaldinizmi
Mera13 Merhaba ben yeni katıldım uzun bir tarih gecti catlatma inesinden 7.gun kan verdim progesteronum40.9 cikti hcg verdim ayni gun 11.43 cikti dotor istedi diye yaptim sizce hamilemiyim
Mera13 Ay tesekur ederim ya insallah ben adet gecikmesini gekliyeyimmi cunku cok negatif gördüm o yüzden cok korkuyorum hem bende yumurta tembeligi vardi arti cikolata kistim var tedavi gordum yumurtam buyunce catlatma inesi yapti doktor
Omay0707 Mera13 Şuan senin sürecinden bende geçircem inşallah yarın iğne olucak Ama iğne etkisinde bets genelde 4 5 cıkıyor senin 11 çıkmış bence gebelik varr