Fatma9438 canım benim eşim uzman çavuş ve sadece 15 gün yanımda kalabiliyor :)) bende hamile kalmak için uğraşıyordum ama 15 günde yüzde 10 bile şansımız olmayabiliyor bazen :) doktora gittim adetin 3. Günü klomen verdi 5 gün kullandım eşim geldi aradan 5 gün daha geçti tekrar gittik eşimle birlikte çatlama iğnesi yaptı bana eşime de sperm testi yaptı her ihtimale karşı olarak bir sorun çıkmadı. İğneden 36 saat sonra ilişkiye girdik 5 gün boyunca. Bende hiç umut yoktu diyodum ki kendini ümitlendirme benim kasıklarım ağrıyo adet olcam diyodum 15 günlük izinde başka bir şansımız yok düşün :)) sonra aradan 10 gün geçti kasık ağrılarım çoğaldı halsizlik ve yorgunluk peşinden falan test aldırdım eşim gitmeden 1 gün önce çok silik bir çizgi gördüm bu iğneden 13 gün sonra yağtığım testti adetime daha 6 gün vardı ve eşim gitti aradan 3 gün geçti bidaha yaptım yine çıktı silik ama çok silik değildi iki gün sonra tekrar yaptım ama gündüz yaptım sabah idrarıyla değil anında çıktı :) hastaneye gittim kan vermeye bu arada adetim 2 gün geçti 1200 çıktı hcg değerim bir hafta sonra ultrasona girdim ikiz olduğunu öğrendim :) haftaya kalp atışını duymaya gidicem Allahın izniyle 🙏🏻 Yani kendini ne çok ümitlendir ne de çok karamsar ol Allaha bırak o hakkımızda en iyisini bilir..