Baby_B Fatmanur12345 36 da basladim Hurmaya yemeye Günde 2 tane ama Bel agrim vs basladi alakali mi bilmiyorum Yemeden önce doktorum bebek baya asagiya inmis guzel demisti Bakalim ne olucak
EmelDoga Fatmanur12345 35+2 deyiz. Ananas da hurma da başladım ama düzenli değil. Günde 3-4 hurma unutmazsam. Yarım ananas da eşimle paylaşıyoruz çeyrek işte. Yürüyüş yapamıyorum bacağımda sinir sıkışması oldu. Pilates topuyla çalışıyorum 2 günde bir. Yeter heralde ya 😮💨
Baby_B Fatmanur12345 ben 36 da basladim Doktorum asiriya kacmadan ye,sekeri yükseltir hurma dedi(sekerim yok bu arada) İse yariyor mu sorusuna net bisey demedi Zarari olmaz dedi 😀
Fatmanur12345 EmelDoga bende aynı tam dediğin hava soğuk olduğu için yürüyüş yapamıyorum iki günde bir de pilates topunda yayilarak egzersizler yapıyorum yarım saat bir saat kadar
_bebegimibekliyorum_ kızlar konudan bağımsız, hurma hamileliğin başlarında yesem düşük tehlikesi gibi bir sey olur mu? çok seviyorum kaynanam ümreden yeni getirdi yiyincede 6-7 tane falan yiyorum yani