pandamini Nurellaaaaaaa1212 sbshsshd efsanesin bu innovita farkındalığı için teşekkürler bu arada 🙏🏻🙏🏻
Nurellaaaaaaa1212 etkafa boşver artık napalım regl bir ay geçince doktora gidip ultrasonda öğrenelim napalım kdldldld
pandamini Nurellaaaaaaa1212 sgahahahshd bu bir emirdir yapayım bari  Benim yumurtlama testleri böyle aşkom 3. Gün tam silik görmeyince havuç yedim 3 tane 4. Güne silikleşti iyice ama bence 15 inde çatladı diye düşünüyorum o yüzden 15 inden itibaren sayıyorum ya
Nurellaaaaaaa1212 etkafa protesto mu ediyoruz bende yapmıyorum ulan kdldlddşdl asla bekleyemem valla şak şak şak 10 gün üstüste yaparım ben test bağımlısıyım hamile kalsam da yaparım hahshsjsjs
Nurellaaaaaaa1212 pandamini evet 15i pik bence de. E yarın 10 gün oluyo patlatsana bi tane bacım. Regl gününe kadar her gün bi tane test şifa niyetine kdkfofof
pandamini Nurellaaaaaaa1212  15′i 20. Dakikası böyle kuşum ama yarın daha 10. Gün anca abzvabsbd çatlamayı kabul edersek de 9 erken değil mi yaa
Nurellaaaaaaa1212 pandamini sen hiç yabancıların test yaptığı videoları izlemiyon mu 8. Gün başlıyorlar ldlddldldş şakası bi yana da ne zaman istersen o zaman yap kuzum elinde test varsa gün gün yap yani varsa da cıkar yoksa da eninde sonunda regl olmıcaz mı
pandamini Nurellaaaaaaa1212 shshshss yok denk gelmedim hiç dbsbsbd 2 predictorum var kuşum bekletiyorum bakalım onları