aleynaozalpp14 Kızlar kızlarrrr bebeğim sanki daha haraketliydiiii 2-3 hafta önce yine tabi haraket ediyor ama vuruyor sonra kesiliyor uzun uzun göremedim 24+5 haftalık gebeyim ilk gebeliğim zaten çikolata yiyince oynar diyorlar yok çikolata da fayda etmiyor 🤣
Ayshababy aleynaozalpp14 2-3 gün önce daha net hissediyordum haraketleri canımı acıtmaya başlamıştı hafiften 24+5 haftalım 2-3 gündür çok az haraket ediyor varla yok arası canım sıkılmaya başladı artık ne yapsam sert haraket etmiyor 😢
zynpknt Ayshababy belki siz 2-3 gündür biraz daha hareketlisinizdir yada büyüme atağı geçiriyordur yeri dar geliyordur biraz canınızı sıkmayın ☺️
Ayshababy zynpknt 2-3 gündür tamir vardi temizlik yaptım baya heralde yoruldumu bilmiyorum normalde yorulmazdı karnım taş gibi sert az az haraket ediyor elimi koydumda deli gibi haraket ediyordu şimdi cani istemiyor
NNewbabyy İlk gebeliğimde böyle birşey duymuştum bu haftalar azaliyordu hareketler böyle bişey vardı hatta benimde başıma gelmişti ama tam hatırlayamadım
zynpknt Ayshababy siz hareket ettikçe o uyuyodur sallandığı için bir de yatıp dinlemeyince hafif hareketleri hissetmemişsinizdir olabilir ☺️
Ayshababy zynpknt inşaallah güçlenir yine haraketleri bu durum beni daha çok yoruyor stres yapıyorum iyiki evde kalp dinleme cihazı var
zynpknt Ayshababy ay ben almadım ondan steteskopla dinliyorum ama duyamıyorum ☺️ normalde duyulur yazıyor
zynpknt Ayshababy sakin olun yatın dinlenin illa hareket eder kalbini de dinliyormuşsunuz stres yapmayın kendinize