seyma0661 Ahşap anı küpü almıştım ancak 7 yazan küp çok abes duruyormuş gibi geldi bana satıcıyla iletişime geçtim ahşap olduğu için farklar olabilir dedi iade mi etsem sizce napsam bilemedim 🫣 biraz detaycıyım dışarıdan bi gözün fikrine ihtiyacım var
Neferut seyma0661 Bende aldım bu tarz benimkide böyle ya farklılıklar var iade etmedim işimi görüyor 😅
anneoluyorumm13 seyma0661 tekrar sipariş verdiğinizde yetişirse bence değişim talep edin benimde gözüme battı 7 verniksiz gibi
seyma0661 anneoluyorumm13 aynen öyle satıcıya yazdım şimdi yeni 7 küpü göndermesini istedim o da uyumsuz olursa iade edicem :( teşekkür ederim görüşünüz için
babyandmomy__ seyma0661 aldığım ahşap tarakların da arasında fark vardı ama ucuza aldım diye iade etmedim bunda da düzgün bir şey bulamadığım için almadım araştırıyorum hala 🥴
rahatdur_evladim seyma0661 renk farkı bariz bir şekilde ortada sayfalarında başka ürünlerde de renk farkı varmı eğer yoksa değişim talep edin ya da iade
seyma0661 babyandmomy__ eşim mobilyacı ona gösterdim şimdi her yüzeyi böyle farklı değil ağaç kesimi olduğu için her ahşapta ton farkı olur dedi 🥲 ya komple ahşap küpten vazgeçicem yada böyle kabul edicem 😂😂 bulutsm mesela bu sayılar tam tutuyor 😂