Htccndn Kızlar emzirme döneminde 2 kadeh şarap içersem kaç saat emziremem eşimle baş başa bir ortam hazırlamayı düşünüyorum ne zamandır vakit geçiremiyoruz 😒
MorKelebek54 Htccndn 2 saat emzirmeyip emzirmeden sagim yapmak gerekiyo diye biliyorum. Bilen arkadaslar kesin bisi soyler zaten. Ustte kalsin
rahatdur_evladim Htccndn bizde öyle fişne suyu içiyoruz 😄 Genelde bı ilaç falan içtiğimde doktor 1 veya 2 saat emzirme emzirmeden önce biraz sağ sütünü sonra ver derdi ama şimdi ilaç ile şarabın vücuda etkisi aynımı bilemedim umarım yardımcı olacak biri yazar 🌿 Eşinizle iyi vakitler ✨
Ebru_ebru Htccndn Ortalama 2-3 saat sonra emzirin. İsterseniz içmeden emzirin sağım yapıp dolaba koyup o şekilde de verebilirsiniz 2-3 saatlik dilimde.
MorKelebek54 Htccndn sen yine icmeden bi emzir bebek stoklamis olsun kendine😂 sonra ic 2 saat emzirme emzirmeden once de sagim yap ki alkolun sute gecen etkisi gitsin sonra emzirirsin
Glhayat_54 Biberon alıyorsa sütünüzü önceden stok yapıp acıktıkca biberondada verebilirsiniz daha rahat olur. o süre içindede göğüsünüzü boşaltabilirsiniz. Bol keyifler 😊🤗🍻🍷🍾
Htccndn Glhayat_54 Alıyor canım yani yarın düşünüyorum bu olayı o zaman sağımı ne kadar sürede yapmalıyım
Htccndn Ebru_ebru Çok teşekkür ederim canım benim yani yarın düşünüyorum bu olayı sanki en mantıklısı 2-3 saat sonra emzirmek gibi geliyor
aycinelizsmom Htccndn kuzenim alkol aldığı günler emzirmiyordu canım, öncesinde stokladığı sütlerle besliyordu. Öyle içi daha rahat ediyormuş, ben henüz alkol almadım hiç o yüzden tam bilgim yok 🥲 afiyetler şimdiden 🌸🌸
GulsenUlu Htccndn bir kadeh asagi yukari 2-3 saatte vucuttan temizleniyor. Iki kadehte sure biraz daha uzar muhtemelen. Sagim yapip atmaniza gerek yok, vucut kendi temizledigi icin gerek yok. 🥰
GulsenUlu Htccndn bir de googleda “drinking alcohol while breastfeeding” diye aratinca gorsellerde ilk cikan tabloda var, kiloya ve kadehe gore sure degisiyor cunku.