Katya1 Merhaba kızlar ctesi test yaptım çokk silik cıktı sabah sağlık ocağına gittim günüm geçmediği için kan almadılar hemen eczaneden test aldım tekrar yaptım yine silik çıktı inş testte bi sorun yoktur.🙏
Cansu4401 Katya1 nasıl almadılar ya 😏almaları lazım sonuçta testte çizgi cıkmıs çıkmasa bile almaları lazımdı
PelinKaradeniz Katya1 bende reglime bi gün kala yapmıştım bundan bile daha silikti çizgi iki gün üstüste yaptım hep aynı çıkınca kanyesti verdim ilk değerim 97 çıkmıştı çok erken öğrenmiş oldum şükür şuan 12. Hafta bitiyor 🤲
Katya1 Cansu4401 regl üstüneden 10 gün geçmeyene kadar almıyoruz dedii sinir oldum zaten o soğukta gittm
ermelek1 Katya1 İnşallah hayırlısı olur ama yani ne var alsalar ne olur anlamıyorum biz de sanki çok meraklıyız erkenden gitmeye merak ediyoruz herhalde
PelinKaradeniz PelinKaradeniz )` Katya1 aminn inşallah rabbim gönlüne göre versin çok aminnn🤲🤲🤲🤲
Gulsennxx Katya1 benimde böyleydi şuan. 18. Haftamızdayız. Allah gönlüne göre versin tatlım hayırlı olsun ♥️ özele gidip kana baktırabilirsin sonuc hem 1-2 saate cıkıyor. 😍
Minervabunny Katya1 ay ne güzel ya hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah baya da net çizgiii hangi test acaba💞🌸
Katya1 Minervabunny amiiin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin 😍🙏 Bebe time markasıı erken gebelik. Reglme daha 4 gün var acaba geçmesini mi beklesem diyorum sonra hayal kırıklığı yaşamamak için
Minervabunny Katya1 ay maşallah ya çok sevindim isterseniz koyulaşma takip edin ama bence var benim için de dua eder misiniz benim de bat 28 ama hep negatif :(