ysn_mnvvr HaticeNur bana 50 lik yapalım eğer bi sıkıntı yoksa zaten 100 lüğe gerek kalmaz dedi ama benimki yüksek çıktığı için mecbur tekrar bakılacak
Gobekliyibekliyoruz Mucizemm10 bugün kontrolüm vardı 71,5 çıktım 73tüm geçen hafta🤷🏽♀️ iki aydan fazla süredir hiç 73ü geçmedim. 67 ile öğrenmiştim hamile olduğumu. Bebeğin kilosu da normal gidiyor 2850 g çıktı bugün 36 haftalığız. Sizde durumlar nasıl?
Mucizemm10 Gobekliyibekliyoruz ben 53,5 canım 52 ile hamile kaldım 49 düştüm kusmaktan 31 haftalığız bizde 30 haftada 1578gramdık az kalmış sizin sağlıkla kucağımıza alalım inş
dml33 Onekim dusuyoms genelde ablamda cikmis uydum gittim bakti doktor diyo normale donms ye istedigini ama dikkatli tabiki demis gayet saglikli dogurdu
senayck dml33 Benim 75 gram sonucum açlık 85 1.Saat 158 2.Saat 140 cıktı geçen ay doktor iyi demişti bu ay göz gezdirirken sınırda cikmis dedi anlayamadim iyi mi kötü mü bunun değer aralığı nedir
dml33 senayck aclik normalde tokluk yuksek sanirim 140 toklukta cunku benimde yuksekti diyetisyene gittim olcum cihazi aldim bugun tokluk olctm 91 cikti.anlamadm bnde seker yuklemesinde baya yuksek cikmisti
Gulhan2692 senayck canım 75lik yükleme de açlık 92yi, tokluk 1.saat 180i, 2.saat 153ı geçerse hatta 2degerde yüksekse gebelik sekeri teşhisi konuluyor diye biliyorum. Benimde var gebelik şekerim diyet yapıyorum 1. ve 2.saatlerim ikiside yüksek çıkmıştı
Bebeginehasret ysn_mnvvr benm 50likde aclik 123 tokluk 155 cikti canm endokrine gonderdi aclik kan alinip 100 lik bida icirdiler ve saat basi 3 kez kan aldilar o sukur yuksek cikmadi ama yinede bi kez ciktigi icin diyet verdi doktor 😔
ysn_mnvvr Bebeginehasret bende senin gibi oldu ama 100 şük normal çıktığı için birsey yapmana gerek yok dedi diyet filan vermedi bende çok sevmem zaten tatlıyı filan o yüzden bide ben çok kilo almadım eğer şeker olsaydı çok kilo alırdın dedi