Sema1722 Kızlar acil tavsiye verebilirmisiniz 33 haftalığım çok fena gribe yakalandım hastaneye gittim ateşim var dedim cumartesi sadece parol serum bağladılar antibiyotik başlama vs bişi olmadı öneriniz varsa açığım seve seve kurtulamadım kaç günden beri
Juniorr Sema1722 ben daha yolun başındayım ama geçen hafta çok hastalandım parol serum taktılar doktor anam babam usulü şeyler yapacaksın dedi. Tavuk çorbası içtim ve tarhana çorbası. mandalina portakal içine yarım limon sıktım. Nane limon yaptım birde boğazıma tuzlu sirkeli su yaptım baya iyi geldi
Edanursoylu Sema1722 bende 32. Haftada oksuruklu bol üşümeli gribe yakalanmistim. Doktor antibiyotik başlamıştı. Ama onun dışında evde portakal ve limon sıkıp içine bal koyup içiyordum. Et haşlayıp kelle paşa tarzı bol sarımsaklı yine bol limonlu suyunu içiyordum. Baya iyi gelmişti. Bolca terleyip hemen duş alın kurumasın başkada çaresi beklemek🤷♀️🌸
Sema1722 @Edanursoylu kızlar ilk defa başıma geldiği için soruyorum terlemek için katkat giyinmek tamam da visk kullanan oldu mu ?
Sema1722 @Edanursoylu aynı bende de öyle dilim afedersin ağzıma girmiyo bide bi ateş yapıyor burun tıkanıklığını saymıyorum bile çok teşekkür ederim