Kubra001111 Kızlar yarın 23 haftalık olacağız ben gün içinde genelde pek hareket hissetmiyorum bazen ama bazen de hissediyorum doktora gidince ultrasondan hareketlerini izliyorum ama hissedemiyorum neden acba ya gün içinde hissedememek normal mi
Kkardelenn1 Kubra001111 genelde dinlenme modundayken hareketler daha net hissedilir bu haftalarda uzandığınızda da mı hissetmiyorsunuz
Kubra001111 Kkardelenn1 bazen yemek yerken bazen meyve yerken hissediyorum bazen de uzanınca ama bazen net hissetmediğim de oluyor
Kkardelenn1 Kubra001111 doktor bir sıkıntı görmediyse normal canım herkesin hissetme sıklığı farklı oluyor bu haftalarda hiç hissetmemek sıkıntı ☺️
Kubra001111 Arkgzem ya batma sertleşme olup geciyo da hareket çok edince oluyo sizde de öyle mi birde bugün mide yanmasi oluyor şiddetli bir şekilde ayy çok kötüydü
Arkgzem Kubra001111 bende alttan hafif agrı vurup çıkıyor yanma gibi enfeksiyondan şüpheleniyorum yada büyüme agrısı atak haftasımı diye düşünüyorum miğde rahatsızlığım çok yersem yatmaya yakın o zmn oluyor ama yatmadan 2 saat önce yemeyi kesersem rahatım
Kubra001111 Arkgzem aylık kan ve idrar tahlili veriyor musunuz bende enfeksiyon çıktı antibiyotik iciyorum
Noluyoya Bende 22 haftaya geldim nerdeyse bazen uzanırken hissediyorum bazen hiç. Sanırım ilk bebeklerde hareketler geç hissediliyormuş 26 ya da 28. Haftadan sonra belirgin olması bekleniyormuş
Ates06 @Kubra001111 düzenli değil gün içerisinde hissetmiyorum çalışıyorum uzanmak gibi bir lüksüm yok ancak gece yatağa yattığımda hissediyorum
Arkgzem Kubra001111 serklajlı oldugum için 15günde bir kan idrar üre baktırıyorum ben bir hafta önce hafif enfeksiyon çıktı urocare şase verdi doktorum üre olmadıgı için geçer dedi ama sanırım fayda etmedi 5 ine randevum var onda söylicem