Kbraka Az önce doktor kontrolünden geldim, annem rüyasında kız görüp ismini bile görmüştü ama etrafımda herkes erkek diyordu. Allah izin verirse oglusum oluyor 🥹🙈
Damla_g28 Kbraka bu sene erkek senesi galiba çoğunluk erkek 😂😂 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰
zhrgn Damla_g28 2 senedir erkek cok bence yüzde 65e 35 diyebilirim. Ama tabii dünya denge halinde mümkün degil boyle fark
Kbraka Damla_g28 amin inşallah çok tesekkür ederim 🥰 gecen sene de hep erkekti bu sene kız senesi olur diyordum ama benim etrafımda hep erkek😂
Damla_g28 Kbraka valla öyle sağlıklı olsunlar da kız erkek fark etmez sağ salim kucagina alırsın inşallah 🥰🥰
Kbraka hraserp inşallah 🙏🏽 normalde zaten tatlıyla aram yok hamile oldugumdan beri canım hiç tatlı istemiyordu, hep ekşi yiyordum deli gibi ama erkek geliyor😂🙈
Meral_63 Kbraka ama çok merak ediyorum kız mi erkek mi diye ilk gebeliğim bide sağlıkli olsun da ama insan merak ediyor ona alacağım elbiseler oyuncaklar için çok heyecanlıyım 🐣🥲 sende erkek belirtileri nasıl di senden ricam yazarmısin