Melikeex anka01 ben 35 le öğrendim 2 gün sonra 87 olmuştu şuan 33 haftaligim inşallah sizinde güzel bı şekilde yükselir sağlıkla kucağınıza alın inşallah
eceeelmn anka01 İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤍inşallah herşey yolunda gider de sağlıkla kavuşursun bebeğine
Minervabunny Minik1Civciv aa benim de bata 4 gün var muhtemelen çatlamanın 10.günü bugün kan testi verdim 3.2 çıktı siz testinizi ne zaman yenilemiştiniz hayırlı olsun inşallah maşallah ya💞🌸 Allah uzun ömürler versin bebisinize💞🌸
Minik1Civciv Minervabunny iki günde bir kan verdim canım iki katı artıyorsa sağlıklı gebeliktir ben bi hafta boyunca gittim iki günde bir artmıştı 19 olmuştu sanırım sonra 1000-1500 arası olunca zaten kese görünüyor.
Minervabunny Minik1Civciv yaa anladım yani o zaman perşembe iki kat artış varsa bir ihtimal var demek çok teşekkürler cevabınız için💞
Minervabunny Minik1Civciv amiin inşallah canım ya tabi muhakkak haberdar ederim kan testine gidersem ya da regl olursam napalım nasip inşallah bu ay hangisi daha güzel hayırlı olacaksa öyle sonuçlanır💞🥰