anka01 Transferimin 10. Günü bugun test verdim 49.7 cıktı doktorum pozitif dedi ama 2 gün sonra tekrar test yaptıracağım umut olalım nolur böyle olan varsa yada tecrübesi olan varsa yazabilir mi 🤦🏼♀️
Annekuzusu06666 anka01 benn 30.18 le öğrendim şu an çok şükür kalp atışını duydum Rabbim hayırlısıyla sanada nasip etsin
Kikiriki anka01 Tabikide var siz beta değerine neden takılıyorsunuz bu kadar ben 6 ile öğrenmiştim 😃 yerleşme döllenme sürecine göre farklılık gösterir o hormonu. Kanda yükselişi ve farkedilişi
Parinas anka01 ilk gebeliğimi 14 ile öğrendim ödevlerini yapıyor şuanda , ikinci gebeliğimi 7 ile öğrendim o da yemek yiyor 😀daha ne kadar umut olunur bilmiyorum. Düşük olması hiç mühim değil yükseliş önemli
anka01 Edadiyebirisi ayyy çok güzel bende öyle olurum inşallah Allah banada nasip eder inşallah 🙏🏻 bana da dua edin inşallah 🙏🏻
Parinas anka01 tabi ki Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏼
anka01 Girlmama Seymaaa05 Gamze010 Edadiyebirisi Gulsahs Melos26 Parinas defnevedoruk inşallah benim değerimde sizler gibi olur ve sağlıkla kucağımızda olur inşallah 🙏🏻 bana da dua edin ne olursunuz 4 yuldır bekliyorum ve 5. Transferim nolursunuz bana da dua edin🤲🏻🤲🏻
Gulsahs İlk 34 ile öğrendim 7 gün sonra tekrardan beta hcg verdiğimde 556 olmuştu sonra daha da yükseldi zaten şimdi de prensesimi bekliyorum🩷