Gamze010 Anniskoo1 bizimkibirperide youtube kanalında meditasyon var onu kulaklıkla dinle kuş gibi oluyorum
Mlskz Kizlar ayniyim, sürekli bir kalp carpintisi bir ic sıkıntısı. Hic bisey yapasim gelmiyor. Ben hayatimda ilk defa böyle oldum, daha önce hic böyle bisey yasamadim. Bol bol gecmesi icin dua ediyorum. Allah yardimcimiz olsun cok zor.
rummglmz Noluyoya aynen öyle ben en çok mutfaktan soğudum yeni yeni yemek yapıyorum onu da kendimi zorlayarak. Kimse dokunmasa asla dışarı çıkmam içimde yaşam enerjisi yok
Noluyoya rummglmz bende 3 ay hiç mutfağa girmedim desem yeridir canım inşallah bir an önce toparlanırız bu günler gelip geçer 🙏🏻
Nidaveuras rummglmz ay bu kadar olabilir beni tarif ediyosunuz. Nasıl geçecek ben ilaca başladım 8 gün oldu ama etki etmedi daha
Mlskz Sizce bu halimizin bebeğe zarari olur mu? Gerce ne huzurlu güzel hamilelikler geciren kadinlarin sonradan bebeğinde sorunlar oluyor. Rabbimize emanet yavrularimiz
Nidaveuras 2kidsmomm ilacı 3 ay bırakıp sonra tekrar başlayınca ilaçta başta oluşan yan etkiler oldu mu peki sizde ?
rummglmz Nidaveuras aşkım 14 haftalık oldum ful gaz kusmaya devam 😂 bu sürece kadar çok fazla serum hastane yaşadım. Hep Prilam kullandım günde 4 tane. Şimdi hiç işe yaramayınca ısrarla prizime geçtim doktor her ne kadar aynı dese de bunu deneyeceğim birazda
peaceandlove Bus-ra590 Allah o adamdan razı olsun valla en ufak bi anksiyete ya da panik atak belirtisi hissetsem izler rahatlardım sonra sonra geçti çok şükür
Bus-ra590 peaceandlove çok şükür benim de öyle geçeli 2 yıl olacak sürekli onu dinlerdim mantığıma tek yatan psikolog