Pinfur10 Kızlar ben 12. Haftadan gidiyorum. İkili taramada dönmediği için yaptıramadık bu perşembe gidicem 13. Haftaya girmiş oluyorum gittiğimde sizce gözükür mü?
Fatmadmr37 Pinfur10 ilk kızım nazli çıktı 18. Haftada anca öğrendik 😅 şimdi 14 haftalik hamileyim geçen hafta doktorum tahminde bulundu ama kesin belli değil dedi o yüzden beklemedeyiz❤
Aysllllm Pinfur10 12 de baktı göremedi..13. haftada baktı tahminde bulundu..14.haftada da kesinleştirdi ..önceki hamileliğimde 12.haftada kesin ve net bir şekilde bilmişti🌼sende de kesin olmasa bile tahminde bulunabilir belki..
Minnakpopus Pinfur10 inşallah inşallah 😊 bizde görene kadar doktırum 1,5 saat uğraştı çatlattı bizi😂 dedik bukadar naza niyaza kız herhalde erkek cıktı ahahahah
Pinfur10 Minnakpopus benimki ikili taramada ayakta duruyordu iki kişi yatıramadık tekrar gıttık bu sefer yattığı yerden dönmedi inatlık var bizde de 🤣
Bellosima Yüzdelik ile ihtimalli söylüyorlar. Detayliya kadar net değil maalesef 13. Haftamda %60 la tahminde bulundu 😄