Neferut Bnguuu_102 Allah evladınızı size bağışlasın sağ salim eve getirisiniz inşallah korkmayın Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz 🫶🏻
Sevdanurr4 Bnguuu_102 durumu nasıl canım çıktı mı sonuçlar çok geçmiş olsun bebeğini kucağına alır evine gidersin sağ saglim inşallah 🤲
Bnguuu_102 Sevdanurr4 çıktı canım çok şükür anormal bir durum yok antibiyotik veriyolar her ihtimale karşı 3 gün olunca taburcuyuz inşallah
DENIZ_55 Bnguuu_102 geçmiş olsun canım yeni gördüm postunu baştan sona kadar okudum suan nasıl durumu iyimi cnm aldinmi bebisini sana verdiler mi durumu nasıl
Bnguuu_102 DENIZ_55 almadım canım sarılığı yükseldi sütüm çok az şimdi mavi ışığın altında antibiyotik veriliyor 3 güne tamamlanmasını bekliyorlar Allah’tan bir sıkıntı olmazsa bitince taburcuyuz
Anneoluyorumm00 Bnguuu_102 Rabbim sifa versin insallah tez vakitte kavusursun bebisine inşallah temiz çıkacak hayırlısıyla.
DENIZ_55 Bnguuu_102 çok şükür geçer o günlerde her bebekte oluyor sarılık dert etme süt için bestlak kullan çok faydasını görürsün sütü attırıyor emin ol bide artik solunumla bi sorunu yok degilmi 🤲😊
Bnguuu_102 Anneoluyorumm00 Girlmama Tahlil ler biraz daha iyi çok şükür ama sarılığı yükseldi ışık alıyor