gezentianne Gulperi8 39-40 arası yapmıştı doktorum daha erkeninde rahimde yumuşama olmaz can yakar ve sonuç aldatıcı olur diye düşünüyordu
Nilayy95 Gulperi8 hayır sezeryandı. 37+2 de doğum yaptım. Bence sancı ya veya duruma göre yapıyorlar. Ya da her doktorun yoğurt yeyişi farklı sanırım
Gulperi8 Nilayy95 ben normal istiyorum ama bilmiyorum 36+1 im hangi haftada yürüyüşlere başladınız başladınız mı yada gerçi sezeryandı
Nilayy95 Gulperi8 ben normal yapamayacaktım çok istedim ama olmadı.merdiven inip çıkmak etkili oluyor
Zerda_kra Esma006 36 haftaligim bugün çatı muayenesi oldum doğumu tetkler mi sizce tetikler felan diye çok korkuyorum
Lidyaumay Gulperi8 ben. Normal istediğimi söylemiştim 37 de çatı muayenesi yapacağım dedi 36 da gittimde ntsda sancı çıktığı için 36 da çatı muayenesi oldum normal doğum için uygunmuş ama açılma yokmuş 10 sn sürdü biraz insan geriliyor ama bi anlık bişey işte
Lidyaumay mihraninannesi55 lekelenme olmadı zaten rahimm ağrısı bu haftalarda hep oldu için o şekilde ağrılar oluyor farklı bi ağrı acı hissetmedim daha sonra
selly2525 38 deyim hala yapılmadı. Bu hafta galiba yapılacak doğumu tetikleyebildiği için genelde 38 olmadan yapmıyor doktorlar
2-bebegisteyenanne Gulperi8 37. Haftada ultrason la bebeğe baktı kalana indiğini görünce çatı muayenesi yapmıştı doktorum