Merhaba arkadaşlar 1 boş gebelik (8 haftalık kendiliğinden düştü) 2 ay sonra kimyasal gebelik geçirdim.bu aşamada çok üzüldüm cunki ilk cocugumda hiç bunları yaşamamıştım.kadin doğum doktorum sık düşük yaşadığım için genetik testi istedi ve ben genetik testini yaptırdım ve faktör 5 pozitif çıktı (kan pihti yatkinligi demekmis ) genetik unzmani hemotolijiye gönderdi.bu aşamada ben test sonucumu kadin doğuma gösterdim oda tamamdır hamilelik düşününce bana gelin tedaviye başlayalım dedi.
Bende hemotolijiye gitmeden kadın doğuma gitmek istemedim hemotolijiye tahlil verdim bu aşamalar yaklaşık 4,5 aydır oldu eylülden bu zamana kadar.sonuc olarak hemotoloji sonuçların da çıktı ve normal bir insana bu göre 8 kat kan pıhtılaşma yatkinligim çıktı gebeliklerim bu yüzden ilerleyemeden sonlaniyormus hemotoloji doktoru hatta bu zamana kadar vücudunun herhangi bir yerine pıhtı atmaması bı mucize dedi tabi ben şok oldum.
Daha sonra ecopirin verdi 1 ay bunları kullan tekrar test yapalım dedi yaklaşık 15 gündür kullanıyorum tabi ben hapim bitince tekrar gitmeyi dusunmuyorum test vermesi sounucun çıkması randevu bulmak göstermek en az 2 ay sürecek.direk kadın doğuma gitmek istiyorum.fazla uzattım ama benim gibi olanların izlemyecegi bir yol sunmak için yazdım.suan hamile kalmak istiyorum ama kan sulandırıcı hapim bitmeden denemek istemiyorum sorum da şu benim gibi durumda olup hamilelik öncesi ecopirin kullanan varmı yada ne kadar süre sonra hamile kaldınız 🥰