ecm25 Arkadaşlar merhaba, Konya’da detaylı ultrason için önerebileceğiniz bir doktor var mı? Ahmet Başaran hocayı önermişler daha önce yaptıranınız oldu mu, bir bilginiz var mı acaba? :)
2Princess1Mom ecm25 5 Mart’ta Halis Özdemir’e gideceğim randevuyu aldım. Nasıl bilmiyorum. 🤭 Ama güzel yorumları vardı. Bedia Kara’ya gidecektim doktorum perinatoloji uzmanı yapsın diye önerdiği için Halis beyi tercih ettim 😊
NurAlbayrakk ecm25 Ahmet başaran ı bende duydum kaç dk incelediği hakkında vs bilgi sahibi değilim burdan bende bilgilenmek istiyorum 😇
Hdyhdy ecm25 canim ben Selçuk tıp Aybike Pekin’e yaptırdım aşırı memnun kaldım özel muayenesine gittim ama perinatoloji olarak 2200 tl gibi bir fiyati vardi 5 ay önce
Aaabbbsssddff Hdyhdy bende geçen gün aybike pekine gittim ikiz olduğu için 5600 gibi bir fiyat ödedik ama gayet iyi ilgilendi 45 dakika ksdar baktı detaylıca gerçekten memnun kaldım
Hdyhdy Aaabbbsssddff ben de doğumu da kendisiyle yapmayi planlamistim ama olmadı,Aybike hoca sezaryen doğumlara giriyormuş genel olarak da memnun hastaları kendisinden
Basakparlar ecm25 evet çok memnun kaldım 1 saatten fazla bebeğe baktı tırnağına kadar ve 1 ay sonra ücretsiz bir daha muayeneye çağırdı kesinlikle tavsiye ederim çok güzel ilgilendi
batusmom ecm25 ben halis özdemir hocaya gittim gerçekten çok memnun kaldım. Yaklaşık 45 dakika sürdü bebeğimin tüm ayrıntılarına baktı. Sorduğumuz her soruya cevap verdi detaylı raporumuzu da alarak ayrıldık. Konuşması ilgisi çok tatlı bir doktor kesinlikle tavsiye ederim.
2Princess1Mom Nohut7 Randevumu erteledim. 18 Mart’ta gireceğim. Devlette girdim bugün. Gittikten sonra bilgilendiririm sizi. 😊
2Princess1Mom Nohut7 Evet 15 Temmuz’da yaptırdım. İnanır mısın hiç dolu değildi. Pazartesi gittim doktor aşağı ultrasona yönlendirdi. Hemen 2 gün sonra randevu verdiler çarşamba gittim yaptırdım.