Biyiklikedi https://mutluresim.com/upload/?lang=tr Doğru görüyorum dimi. 1 sene önce bir kürtajım vardı. 5 aydırda deniyoruz. Nasipse 2. gebeliğim. Adetim 3 gün falan geçti, dayanamadım yaptım test.
Biyiklikedi Cansu4401 Teşekkür ederim, aile hekimim biraz uzak, taşındığım yere alamadım ama sabah gidip bi soracağım.
Biyiklikedi Cimcime30 Allah razı olsun. Göreceksiniz İnşAllah Allah çok büyük. Bu günlerde bol bol dua edelim🤲
_umudumvar_01_ Biyiklikedi var kuzum daha yeni belli ki kan ver orda tam net çıkar zaten ☺️ umarım bu tarz bir post bende açarım oldu diye🤲🏻 2.çocuk için nasip 🤷🏻♀️
Biyiklikedi _umudumvar_01_ Evet ever reglimi 2-3 gündür falan geçti zaten. Sağlık ocağım eski mahallemde kaldı. Buraya doluluktan alamadım ama yarın gideceğim soracağım bi bakalım.
Biyiklikedi _umudumvar_01_ Bu arada inşAllah sizden de görürüz böyle bir post bir kızım var. Birde küretaj oldum. İnşAllah sağlıkla ilerler.
Biyiklikedi miracsmom_ Hayır hiç kullanmadım. Yumurtlama günlerimi takip ettim sadece. Uygulamaya göre.