sumeyranur33 zynpknt ben gurbette yaşıyorum malesef her şeyi baştan dizmeye calisiyorum.tek başına halletmeye çalışıyorum 😌
zynpknt sumeyranur33 valla bu durumda olmasaydım da bende kendim yapabilseydim her şeyi diyorum sağlığınız yerindeyse ne mutlu☺️
xEndless Ipek0506 bende 26+4 haftalığım 40 haftam 28 Mayısa denk geliyor ama o kadar kalcagınj bende sanmıyorum 😂 Alışverişe başladım liste yapıp ama neyden kaç tane alcam bilemiyorum 🤔 Birde bebek arabasında çok kararsız kaldım her türlü öneriye ve bilgiye açığım 😂😂😂💐
gulzaadee zynpknt benimkisi normalde 15 nisan ama 4 nisanda sezaryen olucak bakalım 33 haftaya girdik
Huzurluanne05 zynpknt 26+6 dan aleyküm selam.valla ben de senin gibi hissediyorum sağlıkla gelsinler inşallah
Momiesss Ben de 29+0 ım ben de hep nisan sonu dogum diye dusunuyorum 😅 bebegin herseyi tamam benim eksiklerim var martta onlari yamamlayip kiyafetleri hazirliycam insallaahh normalde 12 mayis gozukuyor dogum
Sedakrt zynpknt 29 hafta olucaz 12de 🥰 doktorumuz 3 mayısa gün verdi . Mart ortası gibi izne ayrılıyorum kalan eksikleri alıp yıkama ütüleme çanta hazırlama işine geçiş yapacağım bakalım 🥰
Hazal1234 danla2711 Benimle aynısınız 2 gün var aramızda bende ilk oğlumu erken sezeryanla doğum yaptım 38 den geç doğum yapacağımı sanmıyorum eğer izin verirlerse doktorlar 5 mayıs gününe planlı sezeryan yapmak istiyorum 05.05.2025 Tarihli doğum olsun kızıma bi anlam daha katsın istiyorum
danla2711 Hazal1234 Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah 🥰🥰 benim başından beri 38.hafta diye içime doğuyor eğer sezaryen olursa da 38.haftada isterim muhtemelen çünkü 39 da olası bir acil doğum olursa doktorum burda yok🫠
Ipek0506 xEndless travel bebek arabası kesinlkle alma çok kullanıssız oluyor.ben ilk doğumumda aldım oğlum birkaç kez anca bindi olduğu gibi duruyor.gerçi kızımda kullanacağım şimdi.ama kısa bir süre ..
Hsny_6 zynpknt aşırı kötü bir durum olmadıkça korse kullanmamamı söyledi fizyoterapist bana beden kendi toparlanmalı dedi naçizane.
Hsny_6 zynpknt ben eğitim almıştım özellikle söyledi bunu vücudun yapısına aykırı diye güvendim o sebeple koymadım çantama 🙏🏻 nasıl kendinizi iyi hissedecekseniz öyle yapın 🌸 inşallah rahat güzel doğum olur