zynpknt busra05_ mart başında sipariş vermezse ben kendim alırım hatta annem ben alırım onu da diyor sağolsun ben ne kadar aceleciysem o da o kadar rahat davranıyor arada sinir basıyor da bebek etkilenmesin diye takmamaya çalışıyorum 😂
Canh20 Bizde yarın 29 haftalık oluyoruz inşallah ilk bebeğim mayısın 13 ne gelecek 40. Hafta ama bende nedense nisan sonu olur gibime geliyor hayırlısı inşallah❤️
Melike1001 zynpknt 31+2 den selamlar 😁😁😁 hastane çantam bile hazır nisan sonu doğumum normalde ama kızım asla bekleyecek gibi değil 🥰
Melike1001 Aysegul466 erken doğum riskimiz vardı zaten serviks kısalmasından dolayı şimdi onu atlattık normale döndü ama doktorum da 40 haftayı bulmayacak kızımız dedi ondan 😁
Esilaaya zynpknt hastane çantasını ne zaman hazırlayacaksın. Cevremdekiler iyice ağırlaşmaktan şimdiden hazırla hazır bulunsun diyo ama bilemedim :))
zynpknt Esilaaya ben zaten serklajlıyım yatıyorum annem bu hafta hazırlıycak inşallah dursun arabada valiz ya🥰
Aysegul466 Melike1001 Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏bebişler kendisi karar veriyor bizim yetkimiz pek yok 😅🫠
Meliselo 28+4 bizimde kızlar sizde de ağırlaşma oldu mu bebeğin kafası da baş aşağı dönmüştü hareketlerini kasıklarımda hissediyorum
Melike1001 Aysegul466 aynen öyle valla benim için hiç sıkıntı yok sadece sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım (hepimiz inşallah) hastanede kalmadan bir günde çıkalım evimize dönelim onu istiyorum sadece 🥰
Melike1001 zynpknt inşallah 🥰 çok güzel duygular 🥰 normalde 32. Haftada hazırlayacaktık ama erken doğum riskimiz oluşmuştu geçtiğimiz haftalarda ondan 29. Haftada hazırladık. Tabi riskimiz kalktı şükür 🥰
anneoluyorum94 zynpknt 33+1’den selamlar kızlar bu hafta yıkama ütüleme işlemlerini tamamlayıp hastane çantamızı hazırlayacağım sonra beklemeye geçicez nasipse 🥰🙏🏻