--minikkalp-- Asilzedemom amin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım 😊 Sadce o.kafami kurcalıyor haftası önde olunca doğum da ona göre erken mi olur diye
Asilzedemom --minikkalp-- ya haftayı toparlarsa yine.normal doğumsa 40 i bukur ama 2 hafta önden olması erken döllenme sayılabilir demişti doktor ama normalde 1 hafta önden veya geriden gelmesi önemsenmez dedi ama yine insan isker ki ya hafyasinda olsun yada önden gitsin ki iri olsun anne yüreği çünkü ama bizim önden epey gitti kilodan erken alındı 30. Haftadan sonra bir anda büyüdü zaten oğlum ondan kaynaklı ama bunda baştan tedbir alındı şükür
Emine-tuncfu 28+1 herseyimiz hazır yıkandı ütülendi hastane çantamiz hazır erken doğum riskimiz olduğu için son ana bırakmak istemedim inşallah vgaktiyle gelirse Mayıs 20 son günü sezaryenle olacağı için ben 05.05.2025 istiyorum inşallah o güne kadar durursa
Dilamser 1683618 3 kiloyu görse yeterli diğer bebeklerim hep 2 kilo doğdular zayıf bebekler kanala inmiyor sancin olmuyor doğum zorlaşıyordu
Hazal0113 zynpknt yok cnm sen zamanında almışsın biz maddi durumdan dolayı bi türlü yapamadık alışverişi
Minikmucizemmm26 zynpknt biz de beğenerek koyduk anlamı da çok güzel başta herkes o ne öyle filan dedi ama tabi kimse müdahale etmesin diye hastane çıkışının siparişini verince söyledim ismini 😂 hoş kimse değiştir demedi ama olsun diyebilirlerdi çünkü başta kimse beğenmedi ama yavaş yavaş alışıyorlar😂
Zeynep1401 Benimde nisan sonu yada mayıs başı olacak doğumum buhar makinesi almak gerekiyor mu acaba odayı nemlendirmek için yaza denk geliyor ya gerek varmi bilgisi olan varmi?
Minikmucizemmm26 zynpknt yani ben de değiştirmem ama acaba eşimin aklı bı kayar mı filan diye de düşünmedim değil 😂
Zeynep1401 zynpknt ben kullanmıyorum normalde buhar makinesi ama klima var yazın çok sıcaklarda klima kullanıyoruz nemlendirme yapıyor diye biliyorum bizim klima ama yinede gerek varmi bilemedim
zynpknt Zeynep1401 eve nem ölçen bir alet alın duruma göre ihtiyaç duyarsanız nem düşüyorsa alırsınız ☺️
Zeynep1401 zynpknt evet onu aldık dediğiniz gibi duruma göre de buhar makinesini aliriz suanlik dogalgaz olduğu halde bi problem yok nem konusunda 😄