zeynepgunes13 zynpknt ne alacagımı bilemiyorum kıyafet konusunda 9 mayıs demisti doktorum dogumu için 🤔😅
zynpknt zeynepgunes13 yani yenidoğanlar zaten her türlü uzun kollu ilk 1 ay falan da onları giyer ben yenidoğanları normal aldım yazlık pek bişry almadım 1 aylık falan olunca tekrar alışveriş yapcam youtubede videolar var izleyebilirsinizzz☺️
Aylizinannesii zynpknt 31+1 haftaya randevum var ne olur ne olmaz çanta hazırlayım diyorum bu haftasonu🥲
meryemesra zeynepgunes13 hiç bir şey almadım sayılır, ablasının eşyalarını kullanır diye düşündüm tekrar bi alışveriş yapmadım :) Alınacak bir şey olunca da ihtiyaç oldukça alırım diye düşündüm 🌼
Asilzedemom zynpknt bizimde 25 haftalık ikinci bebeğim mecbur sezeryan olacak ama Mayıs sonuna kadar dayanır insalalh kurbandan önce alınması taraftarıyım bende
danla2711 Hazal1234 Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah 🥰🥰 benim başından beri 38.hafta diye içime doğuyor eğer sezaryen olursa da 38.haftada isterim muhtemelen çünkü 39 da olası bir acil doğum olursa doktorum burda yok🫠
Nur-sahin S_Seda00 ayniyiz Bnmde 16 nisan görünüyo ama bakalim nasip bende de serklaj var. Yarin tam 33 oluyorum bende. Bugun 32+6 haftalik
Sila_aylin66 zynpknt Nisan başı gözüküyordu sezeryandan dolayı Mart ortasıydı ama bizim kız Şubat’ı seçti🤣🥴
Zhr_mom1 zynpknt 28/0 şuan . Herşy tmm sece yıkancak ütülencek . Kendi eşylrmımda tmm sdce emzirme styni alcam knuda bilrk bkliyorm . Sezryan dşnuyormm ne zmn trih alırız blmiyorm yarınn kontrolmüz varr birde kg merk ediyorm ksç kilo bennşiniz?
zynpknt Zhr_mom1 sağlıkla gelsin nerdeyse 3 hafta oldu gideli ya hatırlamıyorum kilosunu kağıtta yazıyor
Aylizinannesii zynpknt ah bacım arabamız yok ilk kızım da acil doğuma alındım çok korkuyorum hastanede çok uzak sinir stres yapıyorum vallahi