Neferut Doğum yapalı 3 ay olacak neredeyse ama karnımda sürekli hareketlilik hissediyorum kızlar. Hamileyken oğlumun kıpırdadığındaki gibi karnım içten hareket ediyor gibi. Tekme bile hissediyorum. Tuhaf oluyorum her olduğunda. Yaşayan anneler var mıdır? Normal mi acaba. 😅
aslaninannesi7 Neferut kime dediysem gülüyor saçmalama diyor 😌 40 gün önce doğum yaptım ilk günden beri hep haraketler hissediyorum acaba dedim delirdim mi psikolojik mi nedir diye 😌 sonra biraz araştırdım da rahimden kaynaklı olabilirmiş ama ben çok net hissediyorum
Sibeltug Neferut okuduğum bir araştırmaya göre bi anne neredeyse 20 seneye yakın bu hissi hissetmeye devam edermiş diye🥲 ben 3 yıl oldu doğum yapalı hala hissederim şimdi 2. De tekrar yaşıcam inşallah 😌
Beyzadrs Bununla ilgili bir araştırma gördüm annelerde azınlık olarak bu şekilde devam edebiliyormuş psikolojik olarak, sizin de zamanla geçer herhalde. Kolay değil 9 ay orada olduğu hissi ile yaşadınız :)
Neferut Beyzadrs Tabii, hareketlerine de çok dikkat ederdim hep hissetmeye çalışırdım belki psikolojik de olabilir:)
Neferut aslaninannesi7 Ben de çok net hissediyorum dışarıdan da görünecek mi diye bakıyorum yok sadece içten hissediyorum. 🙃
Neferut Sibeltug Sağlıkla kucağınıza alın 🥰 eğer hamile olma ihtimalim olsa düşünürdüm acaba var mı diye o kadar hareket hissediyorum 😅
zynpknt Neferut organlarınız eski yerine geliyordur yavaş yavaş rahim kendimi toparlıyordur normal bende bunlar kimi insan hissediyordur kimisi hissetmiyordur ama doğumdan sonra organlar yer değiştiriyor bu gerçek sonuçta🥰
Balbebek012 Neferut ahahaha 😂😂 merak etme annesi zamanla geçiyor o göbüş eski haline geliyor Allah ın mucizesi işte❣️