Aley06 Merhaba 29 haftalık hamileyim ilk kez sol bacağım çok ağrıyo ve kasılıyo gibi yaşayan var mı bu durumu
MervEslinArden Aley06 Ben nerdeyse başından beri yaşıyorum ya sol baldırdan diz kapağa kadar yanarak inen bi ağrı sızı Dr magnezyum önerdi ağrılarım artınca alıyorum ağrı yoksa kullanmıyorum yalan söylemicem artık bulandım hap ilaç tablet 🤦
Selinselinselin Aley06 kasılma normal gecede uyandırırdı beni magnezyum derler doktorunuz takviye önerir hemen
Aley06 MervEslinArden çok geçmiş olsun benimde dün den beri var ama bugün biraz ağrıttı normal olduğunu düşünüp doktora gitmedim gitmem gerek mi emin olamadım dinleniyorum şuan ama ne kadar etki edecek bugün dinlenmek bilmiyorum çok sıkıntı
MervEslinArden Aley06 Maden suyu günlük bir tane de olsa içmeye özen göster demişti onunda düzenli kullandım faydası varmış magnezyum olayına
Aley06 MervEslinArden onu içiyodum da bi kaç haftadır unutuyorum tekrar günde 1 içmeye özen göstereyim çok teşekkürler ❤️
Aley06 Selinselinselin teşekkür ederim evet sağlık ocağına gittim dayanamayıp biraz önce süt ve süt ürünleri yeşillik ye magnezyum olan ama onun dışında ilaç vermiyorum şuan gerek yok yatış pozisyonunda değişiklikler yap ısınmalı sporlara devam et dedi❤️