GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi bana 19 . Haftanda gel dedi ama ben daha gitmedim😂ben 1 sene geçmeden tekrar hamile kaldığım için vurmaya gerek varmı ya 2 dozuda oldum
iremd-1798 Burnosunn_annesi doktorum 10 yıl koruyor bu yüzden yaptırma dedi benimde 6 buçuk sene olmuştu ben yaptırmadım bebeğim doğdu 7 aylık ☺️
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom doktora sor kuzum benimde 2.5 sene oldu ama hemşire dedi gel bakalım sorayım doktora genelde hareket hissedince diyorlar gel
Aysenur_0046 GirlandBoy_Mom ben de doğum yaparsam aralarında 2 yaş 3 ay falan olacak inşallah hamileyken vuruldugumu sayarsam 3 sene geçti diyelim 1 tanesini vuruldum yine de
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi hemşire 19 olunca gel demişti sağlıkocağına bildirdiğim zaman ama yine sorucam
Melissayda @Burnosunn_annesi 23-24 haftalarda gel dedi canım cuma günü tam 24 oluyorum aradılar gel diye doğum yapalı 15 ay oldu iki doz olmuştum o zaman şimdi tek dozmuş
Burnosunn_annesi Melissayda benimde doğuma kadar üç sene geçmiş oluyor bakalım yazayım doktora hepsi ayrı diyor kuzum 🥲
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Banada tek doz demişti ebe ama doktorum olma dedi daha iyi kolum ağrıyor yoksa 😂
GirlandBoy_Mom Mavili1480 banad tek doz dendi ama kolum ağrıyor sonra dediğin gibi ya eşimde diyor ben de işe girerken 10 yıl koruması olduğunu söyledi doktor yapmadılar bana diye
Burnosunn_annesi Smyye1B yaa demkki erkende oluyomuş bizimki bebek hareketleri hissedince gel bende dedim düzenli olunca kararsız kaldım 🤤