User658383839 Kızlar patlıcanla başka ne yapabilirim değişik tarifler denemek istiyorum ama bulamadım. Yaptığınız tarifler varsa atabilir misiniz.☺️🙏🏼
tatlibebegim_ User658383839 patlıcan kebabı favorim yada kızartma yapabilirsiniz yanına biber kabak sebze ne varsa üzerine yoğurt veya domates sos
dilaradoyan User658383839 patlıcan çorbası yapabilirsiniz, köz patlıcan yemeği de güzel oluyor. Patlıcan kebabı veya beğendili köftede favorilerimden
Minnakpopus User658383839 imam bayıldı, karnıyarık,musakka,babagannuç,söğürme,dört dilme,fırında patlıcan dizme,kürdan kebabı,beşamel soslu patlıcan köfte bunları yapabilirsin
Sumiire User658383839 etsiz istiyorsanız biz balık patlıcan deriz uzun uzun dilim leyip hafif haşlayıp mısır unu normal una bulayıp tavaya dizerek alt üst kızartırız çok güzel olur
dilaradoyan User658383839 köz patlıcanı zaten kendi haliyle çok seviyorum yemeği de güzel oluyor. Soğan sarımsak biber domates salça köz patlıcan hepsini piştikçe ekleyip kavuruyorsunuz ben çok seviyorum pirinç pilavı yanına
Selinselinselin User658383839 hünkar begendi -tepsi kebabı urfa usulü köfte patlıcan dizilen- patlıcan böregi- köz patlıcan yemegi-kuşbaşılı imam karnıyarık-patlıcanlı bulgur pilavı-saksı kebabı-belen tava-püreli patlıcan-köfteli patlıcan sarma -cığırtma bir sürü varmış 😂
Sonnenfrau User658383839 benimde dolabımda çaresiz bekleyen 2 patlıcanım var bende şöyle okuyayım yorumlari 😂😂