pandamini Nurellaaaaaaa1212 bekliycem inşallah aşkomm 😂😂 eşime ovulasyonları gösterdim hepsi aynı diyo moralimi bozdu biraz 😂
Nurellaaaaaaa1212 pandamini ben de kurumasını beklemek için banyo dolabına koyuyorum bilmiyor yumurtlama testi olduğunu koşa koşa geldi bana ne zaman söylicektin hamile olduğunu doğunca mı diyor kdkrlrlr dedim yaa yakaladın beni offf
pandamini Nurellaaaaaaa1212 Ahshahahhaaggagagsgs ay efsaneee yaa inşallah 2 hafta içinde o haberi verirsinn 🧡🧡😂
Nurellaaaaaaa1212 pandamini kaynanamda diyor ki kız biz tavuk muyuz ki yumurtlıcaz eşim de anne sende takip ettin mi yumurtlamanı bana hamile kalmadan diyor kdmdldlf dedim cahiller daha kolay hamile kalır kaynanam ksmdoddöfö
pandamini Cimcime30 hiç bilmiyorum kuşum ama lh ta biri karşılaştırma yapmıştı innovita en hassasıydı bir gebenin günlüğünden falan daha hassastı. Gebelikte nasıldır hiç fikrim yok
pandamini Nurellaaaaaaa1212 ahagahahahagagags keşke biz de bu kadar bilmek zorunda kalmasaydık da şu stresi yaşasamasaydık ahahahah
Nurellaaaaaaa1212 Cimcime30 prodoctor cok iyi gecen ay predictor bile yalancı silik verdi bende prodoctor vermedi
Nurellaaaaaaa1212 Cimcime30 hiç kullanmadım. Ama yumurtlama testleri bu kadar doğru ve netse bence gebelik testi de doğru cıkar. Kaliteli bi test çünkü
Nurellaaaaaaa1212 Cimcime30 Üşenmedim gittşm senin için gebelik testi yaptım. Normalde asla cıkmaması lazım yeni yumurtladım ama gördüğün gibi kuruma çizgisi var. Kamerada gözükmese de gözle görülüyor aşkım. İnnovita gebelik testi elendi