Kubra0606 Oğlum olacak Allah nasip ederse. Ömer Selim ismi nasıl sizce uyumlu mu. Aklımızda olan bir de Göktuğ ismi var beğeniyoruz ama bi anda popülerleşen isimlere çok sıcak bakmıyoruz o yüzden elemek zorunda kalıyoruz. Başka bir öneriniz var mı
momkrm19 Kubra0606 gayet uyumlular hem Ömer Selim insanın her yaşına gidebilecek bir isim bence çok güzel
Accountant Kubra0606 iki isim sevmiyorum ben ama selim ismini beğendim ama Ömer’le pek uyumlu bulmadım
bebeklerim__ Kubra0606 2020 de oğluma goktuğ koyacaktik. Daha bu kadar popüler olmamıştı vazgeçip Ömer koyduk🥹 Ömer selim ikisi söylenince kulağa çok çok güzel geliyor.
Kubra0606 Haticeozbdk amin inşallah. Selim isminde olanlar sakin yapıda oluyor diyolar doğru mu acaba etkisi var mı sizce😊
Kubra0606 bebeklerim__ teşekkür ederim 🥰Göktuğ bizde çok beğeniyoruz. Ama malum artık klasik isimlerden ziyade bi anda herkes aynı isim koyduğu için çevresinde, sınıfında özellikle zorlanmamasını istedik
Haticeozbdk Kubra0606 bende o niyetle koymuştum ama ilk ismi Emir olduğu için daha baskın. Sakin değil pek ama yine de efendi, çok yaramaz değil ben karakterini seviyorum
xJade Kubra0606 Haklısınız valla Göktuğ koyarsanız okula başladığında sınıfında 10 tane daha Göktuğ olacağına eminim 😀😀
Kubra0606 KumpirsMom göktuğ şuan fazla popüler olduğu için elemek zorunda kalıyoruz :( sınıfında ayırt edilmek için çeşitli lakaplar takılıyor çocukluğunuzdan sizde hatırlarsınız. Öyle bi durumla karşılaşmasını istemedik o yüzden yoksa tatlı bir isim