Bebininannesi Merhabaaa. Ben bugün kese muayenesine gidecem, 5 hafta 3 günlüğüz. Okuduğum yerlerde 5-6 hafta arasında kalp atışı duyulabiliyormuş. Acaba duyar mıyız? Siz kaçıncı haftalarda duydunuz?
Zhdnl Bebininannesi 5+3 te sadece kese gördüm 6+3 te kalp atışı duydum 7+3 te daha kuvvetli kalp atışı duydum
Bebininannesi Doktor kalp atışı için haftaya bugüne randevu verdi. Keseyi gördük hatta minicik bir beyazlık vardı içinde bu da bebektir büyük ihtimalle dedi. Çok şükür.
Reyhan_ma Bebininannesi Biz 5 haftalıkken gittiğimizde kalp atışını duyamadık ama gösterdi doktor kalbi şurada oluşmaya başlamış diye minik hareket eden bir şey vardı 🥹 bu sabah 8. Haftaya geldik ve duyduk kalp atışını.
MorKelebek54 Bebininannesi karından bakilirsa duyulmaz muhtemelen. Vajinal ultrasodnan bakilirsa bi ihtimal var ama o da dusuk bi ihtimal. En erken 7 8 haftalarda duyuluyo
Selinselinselin Bebininannesi 7 8 haftalarda duyuluyor ama gelişim takip önemli bende gelişim yoktu geç döllenme vs dedik ama yok gelişmede yoktu atışta yoktu. Özeldi alttan muayenede duyulmadı boş gebelikti. Doktorunuzu dinleyn o yönlendirir