2cicekannesi_ Sezeryan doğum sonrası sinirsel olarak kısmi bir felç geçirdim bütün doktorlar bu duruma çok şaşkın daha önce karşılaşmadıkları birşeymiş, çevresinde bu şekilde olan gören arkadaşlarım var mı . cevaplarsanız çok sevinirim .
sacmalamakizim 2cicekannesi_ Anestezinin alerji yaptığını duymuştum, ama felç geçireni ilk defa duydum çok geçmiş olsun. 🤍
2cicekannesi_ AnayimBenAna_ Bütün testler MR tomografi hepsi çekildi beyinde omurilik kemiğinde çok şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı tamamen sinirsel ve stresel kaynak olduğu söylendi ama beni gören bütün doktorlar doğum sonrası ilkkez böyle bir şey gördüklerini söylüyorlar . Kortizonlu ilaçlar başlandı ilerleme durdurulup fizik tedaviye devam edeceğim
2cicekannesi_ sacmalamakizim ilk başta bende öyle düşündüm anestezi etkisi geçince ilerledi ve devam etti doktorlar anestezik birşey olmadığını söyledi ama bilmiyorum psikolojikmen yıprandığım bir dönem oldu . Allah kimseye yaşatmasın
2cicekannesi_ atlasinannesi231118 bir anda ilerdi , Kortizonlu ilaçlarla ilerleme durdurulacak şuan en pik noktasını yaşıyorum . İlaçtan sonra fizik tedavi uygulanacak , çok teşekkür ederim Allah kimseye yaşatmasın ❤️
Tutaste_ 2cicekannesi_ bence burdakileride korkutma daha fazla üste alıp konuyu kötü bişey yaşamıssın ama burds etkilenen olabilir yarın sezeryan olan olabılır
2cicekannesi_ Tutaste_ hayır ameliyat esnasında hiç bir sıkıntı yok doktorumdan çok memnunum sadece sinirsel ve stresel bir durum doğuma girmeden önceki gün yaşadığım ve önceden yaşamış olduklarım vücudum zayıf düşünce bu şekilde tepki verdi . Sonuçlarda hiç bir sıkıntı yok .
2cicekannesi_ Tutaste_ benim kimseyi korkutmak gibi bir niyetim yok burası bilgilenip öğrenme birbirimizin bilgisinden faydalanma platformu .
2cicekannesi_ 2prensesannesiiii evet ilaç tedavisine başlanıldı hemen ilk 3 günde erken tedavi olduğu için geçecek inşallah ama zamanla .
Muallime53 2cicekannesi_ ortak bir arkadaşımiz bu durumu yaşadı. İğne vurdukları yer sinire rast gelmiş ayağı felç oldu. Uzun süre tedavi gördü morfin verdikleri içinde bebeğini hiç emziremedi.. ilk bu arkadaşta duydum ama sizinki farklı sanırım
2cicekannesi_ Muallime53 benim sadece yüzde var vücutta hiç bişey yok çok şükür… EN BÜYÜK NİMET ÇOCUĞUMU EMZİREBİLİYORUM . Sadece kortizonlu ilaçlarla yayılması durdurulup sonrasında fizik tedavi ile toparlayacağım .