Sevgilimmmmmmm 24+3 haftalığım. Hamilelikten önce en fazla 51 olurdum. Şimdi 65 haftalığım. Fazla mı almışım kilo
gezginanne_ Sevgilimmmmmmm haftana göre evet biraz hızlı gitmişsin.gebelik şekeri açısından çok hızlı kilo alımını önermiyorlar.Biraz daha dikkat edebilirsin kilo alımına.Ama benim 30. Haftada iştahım kapandı,zayıflamaya başladım.Her bünye farklı olabiliyor.Onun için çok aldım diye üzülme.Belki sonrasında bişey yiyemeyeceksin ve bu aldığın kilolar iyi olmuş olacak.Sadece bundan sonraki diyetine her ihtimale karşı dikkat et bence
Esra_Elisa8 Sevgilimmmmmmm çok deil.ya zaten bebeğin suyu ödemeler falan hepsi kilo ben 50 ile kalmıştım ilk hamileligimde 75 ile doğuma girdim ciktigimda 65 düştü kilo sonra zamanla gitti zaten bebegede zararı olmuyor
Dileminiz Sevgilimmmmmmm ben 26 haftalığım 61 ile hamile kaldım şuna 64-65 gidip geliyorum. Hızlı kilo almışsın gibime geldi, tabi herkeste süreç farklı ilerliyor ben sadece kendi deneyimimi paylaştım doktoruna danışmak daha sağlıklı olacaktır psikolojikmen de.
Busraakay_26 Sevgilimmmmmmm senin için tabikide zararı var fazlasıyla hızlı kilo almışsın ve son haftalar daha da kilo alacaksın ama bebek için birşey diyemem şeker yoksa fazla kilo Alman sadece sana zararı olur
myangelson Sevgilimmmmmmm haftaniza göre fazla almışsınız gibi duruyor. Doktorunuz ne diyor bu duruma? Çoğu doktor pek istemiyor fazla kiloyu çünkü
Muzikcianne Çok almışsınız, 46 kiloyla hamile kaldım 59 kiloyum ( kilo almam gerekiyordu ) beni bile takiple aldırdılar bu kiloyu. Doktorunuza da bir danışın tabii en iyisini onlar bilirler fakat kilo meselesine bayağı dikkat ediyorlar
Nanelimon_19 Sevgilimmmmmmm eğer gebelik şekerin yoksa normal emin ol alınan kilolar geri verilir yeter ki bebişler sağlıklı olsun zayıf hamile kalanlar daha çok kilo alıyor deniliyordu
GulsenUlu Sevgilimmmmmmm biraz haftaniza gore hizli gitmissiniz. Ilk trimester en fazla 1 kilo, ikinci trimester haftalik max 500 gram alinmali.
arciha Sevgilimmmmmmm Ben de 44 kiloyla hamile kaldım 28.haftada 58 kiloyum şeker vs yoksa bebek için sıkıntı yok doktorumla konuştum zayıf hamile kalanların çoğu bu şekilde oluyor zaten fazla almışsın diyenlere takılma o yüzden sen ve bebek iyiyse önemli değil 🫰