Selinselinselin Deletedmom_808 benimde pek yok ilk gebeliğim sağlıklıydı 5 yaşında ama son 2sini kürtaj oldum o yüzden olursa sağlıklı olsun inşallah
Deletedmom_808 Selinselinselin benimde 2 kürtaj bide 3 aylık düşüğüm var inşallah olursa bu sağlıklı olur
Peri_Omer Selinselinselin bende de oglum 4 yawinda. 13 haftalik kurtajim var hayirlisi Inşallah.. onemli olan saglikli olsunlar 🤲
Deletedmom_808 Peri_Omer aynen önemli olan sağlık inşallah bunlar sağlıklı olur sağlıkla dünyaya gelirler
Meryemm46 Peri_Omer bizde bir boş bir dolu şeklinde oldu ama hangi günler hatrlamiyorum gerçekten ama 5 gunonce sağ kasigim çok agrdi ara sıra karnım sisis geziyorum şuan sadece kasiklarimda karıncalanma birde karın sisiliyi başka yok
Bglmmrn Peri_Omer bende aynı durumdayım canım ama olursa ikinci olacak benim 4 ay denedim olmadı tekrar korunmaya başladım sonra onuda bıraktım doğum kontrol hapıni bırakınca hemen hamile kaliniyomus bakalım artık hayırlısı 😊
Peri_Omer Bglmmrn bende öyle duydum .. ben spiral kullandim ondan sonra hemen kalinmiyor ama bende 8ay olmadi
Meryemm46 Kızlar bugün kan tahlili verdim 0 çıktı yani umduğum gibi çıktı ama adete daha 12 gün var yükselme ihtilami varmi
YyyyYasemin Peri_Omer bende martın 4 ünde olmam gerekiyor bi düşüğüm oldu ancak doktor başlayabilirsiniz deneyin dedi hayırlısı olsun inşallah vardır